Gorghiu, anunţ de Ziua Îndrăgostiţilor: Am mai adus un fugar în ţară. Aviz amatorilor

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, anunţă aducerea în ţară a încă unui fugar, „chiar de Sf. Valentin, pentru a-şi executa pedeapsa în penitenciarele româneşti, acolo unde ajung toţi fugarii, mai devreme sau mai târziu - aviz amatorilor”.

1947 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, anunţ de Ziua Îndrăgostiţilor: Am mai adus un fugar în ţară. Aviz amatorilor

Gorghiu, anunţ de Ziua Îndrăgostiţilor: Am mai adus un fugar în ţară. Aviz amatorilor

„La mulţi ani tuturor de Ziua Îndrăgostiţilor. Pentru cei mai geloşi dintre voi, vă spun o poveste. Zaharia Alexandru Cosmin e numele unuia dintre fugarii aduşi azi (miercuri - n.r.) în ţară. Ce a făcut el? L-a tăiat cu sabia pe fostul iubit al partenerei sale”, spune, într-un mesaj video postat pe Facebook, Alina Gorghiu.

El precizează că fugarul „s-a ales” cu o condamnare de cinci ani pentru tentativă de omor.

„A fugit în Polonia, dar astăzi l-am adus înapoi în ţară, chiar de Sf. Valentin, pentru a-şi executa pedeapsa în penitenciarele româneşti, acolo unde ajung toţi fugarii, mai devreme sau mai târziu. Aviz amatorilor”, încheie Gorghiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici