Video Gorj: Patru persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier

Patru persoane - trei fraţi şi un viitor cumnat al acestora - şi-au pierdut viaţa, în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident rutier produs în comuna gorjeană Bumbeşti Piţic, după ce autoturismul în care erau s-a izbit de un copac şi s-a rupt în două.

5 afișări

O a cincea persoană care era în maşină, singura care a scăpat cu viaţă, a fost transportată la spitalul din Târgu Jiu.

Şoferul maşinii, Gheorghe Daniel Avram, avea 24 de ani. Rudele acestuia au declarat că tânărul a plecat, miercuri seara, la o cârciumă, ca să "bea o bere" cu fraţii săi Nicolae, de 25 de ani, şi Ion, de 22 de ani, şi cu un viitor cumnat al acestora, Silviu Apostoiu, tot de 22 de ani şi cu încă un prieten.

Maşina în care erau cei cinci, un Opel Astra, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit în plin de un copac, deşi şoseaua era uscată şi nu punea probleme de aderenţă. Poliţiştii prezenţi la faţa locului au precizat că neatenţia este principala cauză a producerii accidentului, aceştia ferindu-se să se pronunţe în privinţa vitezei maşinii, până la efectuarea unei expertize.

Poliţia Rutieră a comunicat, joi dimineaţă, că şoferul Gheorghe Daniel Avram avusese permisul reţinut recent pentru depăşirea limitei de viteză cu peste 50 km/h în localitate. Acesta a contestat însă, în instanţă, decizia poliţiştilor de a i se reţine permisul de conducere şi, până la finalizarea procesului, a reintrat în posesia carnetului, putând şofa legal.

Bărbatul era singurul căsătorit dintre cei patru decedaţi în urma acestui accident, soţia sa fiind însărcinată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici