Grad de ocupare de peste 90% în vacanţa de Revelion în staţiunile de pe Valea Prahovei / Pe unele pârtii nu a fost zăpadă

În principalele staţiuni montane de pe Valea Prahovei, gradul de ocupare a fost de peste 90% pentru vacanţa de Revelion, a anunţat APDT Prahova.

340 afișări
Imaginea articolului Grad de ocupare de peste 90% în vacanţa de Revelion în staţiunile de pe Valea Prahovei / Pe unele pârtii nu a fost zăpadă

Grad de ocupare de peste 90% în vacanţa de Revelion în staţiunile de pe Valea Prahovei / Pe unele pârtii nu a fost zăpadă

Cele mai multe unităţi turistice au avut toate locurile ocupate, potrivit statisticii. Acest lucru s-a văzut pe şosele. Traficul rutier a fost intens pe DN 1 atât înainte de Revelion cât şi la finalul vacanţei, pe 2 ianuarie. S-a circulat pe alocuri în coloană pe raza localităţii Comarnic, dar şi între staţiunile Azuga şi Buşteni.

Vremea a fost călduroasă în perioada dintre Crăciun şi Revelion. De aceea, pe unele pârtii nu a fost zăpadă.

„În Sinaia nu s-a putut schia pe principalele pârtii, stratul de zăpadă fiind insuficient. În Buşteni, pe pârtia de săniuş pe data de 31.12.2023 au urcat cu telescaunul un număr de 800 de persoane. Fun Park-ul Kalinderu a avut program de sărbători între orele 9.00 şi 17.00. La Azuga, pârtiile au fost îngheţate dar deschise: Sorica deservită de telescaun şi bandă a funcţionat între orele 09:00 – 18:00 ; Nocturna a funcţionat până la ora 20 cu un minim de 20/ 10 persoane ; Complex Cazacu Variantă; Teleski şi babski – având program de funcţionare între orele : 09:00 – 16:00”, au anunţat reprezentanţii APDT Prahova.

Pentru că nu au fost anunţate evenimente publice care să marcheze trecerea în noul an în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, hotelurile care au organizat petreceri de Revelion au pregătit programe artistice şi focuri de artificii pentru turişti, a precizat APDT Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici