Grav accident de muncă în Timişoara

Un bărbat din Timişoara a murit, miercuri la prânz, într-un accident de muncă ce a avut loc la o firmă de confecţii metalice din oraş, după ce un stâlp de beton ridicat cu macaraua a căzut peste cabina în care se afla bărbatul.

2 afișări
Imaginea articolului Grav accident de muncă în Timişoara

Un timişorean a murit după ce un stâlp a căzut peste cabina macaralei în care era

Muncitorul, în vârstă de 60 de ani, lucra pe o macara instalată pe un camion şi ridica un stâlp din beton. La un moment dat, cablurile metalice ale utilajului s-au rupt, iar stâlpul a căzut chiar peste cabina muncitorului, strivindu-l.

La locul accidentului, s-au deplasat echipaje ale pompierilor şi inspectori de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici