Grav accident pe Calea Plevnei din Bucureşti. Şase răniţi, după ce o ambulanţă, un microbuz şi patru autoturisme s-au ciocnit / Şoferii, testaţi cu alcooltestul - VIDEO

În total, şase persoane au fost transportate la spital, în urma accidentului de pe Calea Plevnei, în care au fost implicate mai multe maşini, inclusiv o ambulanţă, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti. Totodată, conducătorii autovehiculelor implicaţi în accidentul rutier de pe Calea Plevnei din Bucureşti au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

13258 afișări

UPDATE ora 21:10 Pacientul din ambulanţă, dus la Universitar. Era în stop cardio-respirator

Pacientul din ambulanţa implicată în accidentul din Bucureşti era în stop cardio-respirator, el fiind transportat în urma impactului la Spitalul Universitar, a declarat, joi seara, comandantul detaşamentului ISU „Mihai Vodă”, maior Mihai Tănase.

„Nicio persoană din microbuz nu a necesitat transport la spital. Pacientul din ambulanţă a fost transportat la spital, fiind vorba de o persoană în stop cardio-respirator. (...) A fost preluat de altă ambulanţă şi dus la Spitalul Universitar. Ambulanţa aparţinea aeroportului”, conform sursei citate.

În urma accidentului, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” a fost transportată o fetiţă în vârstă de 16 ani.

„Am intervenit cu autospecială cu apă şi spumă, o descarcerare şi cinci ambulanţe de prim ajutor tip SMURD. (...) Intervenţia a fost complexă deoarece a trebuit să facem triajul victimelor, să evaluăm situaţia, să vedem fiecare pacient ce traumatism a suferit”, a menţionat Mihai Tănase.

UPDATE ora 20:50 „În jurul orei 19.55 Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Plevnei. O ambulanţă care circulă pe str. Ştirbei Vodă cu semnalele optice şi acustice în funcţiune a intrat în coliziune cu un autovehicul care efectua transport rutier de persoane şi care circulă pe Calea Plevnei dinspre Schitul Măgureanu către str.Constantin Noica”, potrivit sursei citate.

Conform poliţiştilor rutieri, din coliziune autovehiculul a fost proiectat în alte trei autoturisme care erau oprite în intersecţia Calea Plevnei pentru a acorda prioritate de trecere ambulanţei.

„Se efectuează cercetarea la faţă locului pentru a se stabili cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier. Conducătorii autovehiculelor implicaţi în accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Traficul rutier este restricţionat in zona intersecţiei Calea Plevnei-str Stirbei Vodă ambele sensuri de circulaţie dinspre str.Stirbei Vodă către str. Constantin Noica, fiind permisă doar circulaţia transportului public de persoane”, conchide sursa menţionată.

Grav accident pe Calea Plevnei din Bucureşti. Şase răniţi, după ce o ambulanţă, un microbuz şi patru autoturisme s-au ciocnit

În total, şase persoane au fost transportate la spital, în urma accidentului de pe Calea Plevnei, în care au fost implicate mai multe maşini, inclusiv o ambulanţă, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Cele şase victime au fost transportate la spitalele Universitar, Floreasca şi Grigore Alexandrescu, din Capitală.

Potrivit şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, ambulanţa implicată în accident aparţine Aeroportului Henri Coandă.

Ştirea iniţială

Mai multe maşini, inclusiv o ambulanţă care transporta un pacient şi un microbuz cu pasageri, au fost implicate, joi seara, într-un accident petrecut în Bucureşti. Patru victime au fost preluate de SMURD şi transportate la spital.

Mai multe maşini, printre care o ambulanţă cu pacient şi un microbuz cu pasageri, au fost implicate într-un accident rutier care s-a petrecut pe Calea Plevnei din Capitală. În total au fost 21 de persoane în aceste vehicule.

 

 

 

Potrivit ISU Bucureşti, şase persoane necesită îngrijiri medicale, din care patru au fost deja transportate la spital.

La accident au acţionat cinci autospeciale SMURD.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
rutier,
plevnei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici