Grav accident rutier în Bragadiru: Doi copii şi un bărbat au murit după ce au fost loviţi pe trotuar

Doi copii şi un bărbat au decedat, sâmbătă seară, în urma unui accident rutier produs în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov. Şeful Poliţiei Rutiere Ilfov, Silviu Rusen, a declarat că accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza vitezei excesive, iar şoferul autoturismului care a lovit victimele nu consumase alcool.

3338 afișări
Imaginea articolului Grav accident rutier în Bragadiru: Doi copii şi un bărbat au murit după ce au fost loviţi pe trotuar

Grav accident rutier în Bragadiru: Doi copii şi un bărbat au murit după ce au fost loviţi pe trotuar (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto Arhiva)

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs după ce un autoturism înmatriculat în Bulgaria a ieşit de pe carosabil, a lovit o dubă parcată, în care nu se afla nimeni, iar apoi a accidentat mortal un bărbat şi pe nepoţii acestuia, în vârstă de şase-şapte ani, toţi trei aflaţi pe trotuar.

Şoferul autoturismului care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că acesta nu a consumat alcool. Potrivit poliţiştilor, şoferului îi vor fi recoltate însă şi probe de sânge.

"Este localnic, cunoştea bine drumul", a mai spus Silviu Rusen despre acesta.

Şoferul şi un alt bărbat aflat în autoturism, ambii răniţi în accident, au fost transportaţi la Spitalul Universitar din Capitală, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii SMURD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici