Grav accident rutier în judeţul Cluj

  • Un bărbat de 60 de ani a murit sâmbătă dimineaţă într-un accident care a avut loc într-un sat din Cluj.
  • Pompierii l-au găsit întins în stop cardio-respirator, lângă maşina avariată.
464 afișări
Imaginea articolului Grav accident rutier în judeţul Cluj

Pompierii din cadrul Detaşamentului Turda au intervenit în această dimineaţă la un accident rutier grav petrecut pe DN1 E81, pe raza localităţii Mărtineşti.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi două echipaje SMURD, dintre care unul tip Terapie Intensivă Mobilă din municipiul Cluj-Napoca.

„Echipajele operative au găsit un autoturism avariat şi un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, în stop cardio respirator ce prezenta multiple traumatisme, întins pe carosabil, în afara autoturismului. Echipajele SMURD, alături de echipajul de pe autospeciala de descarcerare, au aplicat imediat manevre de resuscitare. Deşi au fost continuate mai bine de 50 de minute, din păcate, aceastea nu au mai putut readuce semnalele vitale ale bărbatului”, transmite ISU Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici