Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franţa într-un dosar de trafic de persoane, viol şi răpire

Poliţia franceză a destructurat marţi o reţea a federaţiei Atman yoga şi a reţinut 41 de persoane, între care şi liderul spiritual al acesteia, Gregorian Bivolaru, suspectate de trafic de persoane, răpire în bandă organizată, viol şi abuz, potrivit Liberation.

680 afișări
Imaginea articolului Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franţa într-un dosar de trafic de persoane, viol şi răpire

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franţa într-un dosar de trafic de persoane, viol şi răpire

Poliţia franceză l-a arestat marţi dimineaţă, în regiunea pariziană, pe guru unei organizaţii multinaţionale de yoga tantrică, Federaţia Atman Yoga, suspectat că a îndoctrinat adeptele feminine ale organizaţiei sale pentru a le exploata sexual.

Potrivit informaţiilor confirmate pentru Libération şi RFI de Parchetul din Paris, Gregorian Bivolaru a fost arestat în timpul unei operaţiuni de amploare împotriva reţelei sale.

175 de poliţişti au intervenit simultan în Paris, Seine-et-Marne, Val-de-Marne şi Alpes-Maritimes. În total, 41 de persoane au fost arestate.

Liderul reţelei, care funcţiona sub masca tantrismului, Gregorian Bivolaru, este un cetăţean român în vârstă de 71 de ani. El a fost arestat într-o casă din Ivry-sur-Seine, în Val-de-Marne, unde, potrivit mărturiilor victimelor, şi-ar fi adus adepţii pentru „iniţieri sexuale” de yoga tantrică. Acest guru, deja condamnat în România pentru viol asupra unei minore şi căutat de Interpol pentru trafic de femei, face obiectul unei anchete judiciare din iulie 2023 pentru trafic de persoane, răpire, viol şi abuz.

Bivolaru este considerat „liderul spiritual” al federaţiei Atman yoga, o galaxie tantrică prezentă în circa treizeci de ţări, inclusiv în cea mai mare parte a Europei. În Franţa, aceasta funcţionează prin intermediul asociaţiei Yoga intégral, cu sediul la Paris.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bivolaru,
arestat,
viol

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici