Grevă aeriană pe 15 iulie, în Italia. Vor fi afectate 1.000 de zboruri naţionale şi internaţionale

Echipajul de la sol nu va munci mâine, între orele 10:00 şi 18:00.

192 afișări
Imaginea articolului Grevă aeriană pe 15 iulie, în Italia. Vor fi afectate 1.000 de zboruri naţionale şi internaţionale

Greva aeriană pe 15 iulie, în Italia. Vor fi afectate 1.000 de zboruri naţionale şi internaţionale

După greva trenurilor, care va pune probleme călătorilor azi şi mâine, pentru sâmbătă, 15 iulie, este programată o grevă pentru transportul aerian care ar putea provoca întârzieri sau anulări ale zborurilor de până la 8 ore.

Sunt vizate intervalele orare de la 10 la 18. Personalul de la sol al aeroporturilor, serviciilor de handling şi check-in îşi vor protesta împotriva reînnoirii contractului de muncă expirat de şase ani.

Piloţii şi însoţitorii de bord de la unele companii aeriene nu vor funcţiona în acelaşi timp.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici