Greva de la Metrou. PSD, despre liderul sindicatului de la metrou: ”Orice legătură cu Ion Rădoi a încetat în urmă cu 13 ani”

  • PSD precizează că orice legătură cu Ion Rădoi a încetat în urmă cu 13 ani.
  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, denunţă „diversiunea” Guvernului Cîţu.
  • Premierul Florin Cîţu susţine că greva de la metrou este o acţiune ilegală organizată de un fost deputat PSD care vrea să-şi păstreze „sinecurile”.
473 afișări
Imaginea articolului Greva de la Metrou. PSD, despre liderul sindicatului de la metrou: ”Orice legătură cu Ion Rădoi a încetat în urmă cu 13 ani”

Greva de la Metrou. PSD,despre liderul sindicatului de la metrou: ”Orice legătură cu Ion Rădoi a încetat în urmă cu 13 ani”

Orice legătură cu Ion Rădoi a încetat în urmă cu 13 ani, iar trimiterile făcute de Florin Cîţu la apartenenţa politică, cu scopul de a insinua că protestele de la metrou ar avea un substrat politic, reprezintă o tentativă de manipulare a opiniei publice, transmit social-democraţii.

„Prim-ministrul Cîţu trebuie să înceteze imediat insinuările că protestele de la Metrorex ar avea un substrat politic. Partidul Social Democrat denunţă tentativa Guvernului Cîţu de a prezenta conflictul de muncă de la Metrorex într-o cheie politică. Spre deosebire de relaţia dintre Cîţu şi bănci, pe vremea când acesta făcea atacuri speculative la moneda naţională, orice legătură dintre PSD şi preşedintele organizaţiei sindicale „Unitatea” Sindicatul Liber Metrou, Ion Rădoi, a încetat în urmă cu 13 ani. Prin urmare, trimiterile făcute de Cîţu la apartenenţa politică pe care liderul sindical a avut-o cu mult timp în urmă, cu scopul evident de a insinua că protestele de la metrou ar avea un substrat politic, reprezintă o tentativă dezgustătoare de manipulare a opiniei publice”, transmit social-democraţii.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, denunţă „diversiunea” Guvernului Cîţu: „Terminaţi cu propaganda! Voi aţi pus conducerea Metrorex care trebuie acum să ia măsuri! Deblocaţi traficul, aplicaţi legea în conflictul pe care voi l-aţi creat şi lăsaţi fake-news-urile menite să acopere carantinarea ţării! Mâine, după ce această petardă va dispărea, românii vor sta în continuare în case, nu vor avea bani şi nici testare şi vaccinare!”.

PSD îi solicită premierului Cîţu şi guvernării PNL-USRPlus să înceteze „diversiunea mincinoasă şi să caute soluţii, în favoarea bucureştenilor, pentru gestionarea şi dezamorsarea conflictului de muncă de la compania Metrorex pe care o au în subordine”.

Premierul Florin Cîţu susţine că greva de la metrou este o acţiune ilegală organizată de un fost deputat PSD care vrea să-şi păstreze „sinecurile”. Cîţu i-a cerut ministrului de Interne, Lucian Bode, să ia măsuri urgente.

„Un fost deputat PSD, care vede că îi dispar sinecurile, face un protest ilegal. Despre asta este acţiunea ilegală care a blocat metroul în această dimineaţă”, a scris premierul Florin Cîţu pe Facebook.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunţă Metrorex.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici