Gribenco, recunoscut de unii dintre martori (Video)

Serghei Gribenco, unul dintre suspecţii în cazul dublului asasinat de la sfârşitul lunii ianuarie, de la o casă de schimb valutar din Braşov, a fost recunoscut de o parte dintre martori, potrivit unor surse din interiorul anchetei, citate de Pro Tv.

30 afișări
Imaginea articolului Gribenco, recunoscut de unii dintre martori (Video)

Gribenco, recunoscut de unii dintre martori

Surse demne de încredere din rândul anchetatorilor, citate de Pro Tv, spun că Serghei Gribenco a fost cel desemnat de mai multe persoane ca fiind unul dintre atacatorii din 29 ianuarie, de la o casă de schimb valutar din Braşov, incident soldat cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia.

Potrivit surselor citate de Pro Tv, la proba de recunoaştere din grup, au participat mai mulţi martori ai jafului de la casa de schimb valutar din seara de 29 ianuarie, din Braşov. Ei au fost protejaţi de un geam prin care doar ei îl puteau vedea pe preusupul infractor, şi nu invers. Martorii au fost puşi în faţa unui grup de bărbaţi cu semnalmente, statură şi alură similare cu cele ale lui Serghei Gribenco, dar foarte mulţi dintre ei l-au arătat cu degetul chiar pe cetăţeanul din Republica Moldova.

Recunoaşterea din grup este o metodă des folosită de anchetatori, pe de o parte, pentru că îi ajută foarte mult la cercetări, iar, pe de altă parte, pentru că astfel pot proteja martorii.

Video Stirileprotv.ro

Probele care îl fac suspect pe Serghei Gribenco sunt o convorbire telefonică interceptată între el şi iubita lui prin care îi cerea să scape de o probă importantă şi încărcătorul unui pistol care se potriveşte cu tipul de armă folosit în seara jafului, mai relatează Pro Tv.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov, Ramona Diaconu, prietena lui Serghei Gribenco (n.r. - care locuieşte în imobilul de pe strada Cezar Boliac nr.1, unde au locuit şi Serghei Gorbunov şi Serghei Gribenco) a fost audiată de procurori.

Serghei Gribenco a fost prins, în urmă cu câteva zile, într-un imobil din municipiul Ploieşti, în momentul capturării el fiind singur în locuinţă. Potrivit şefului Poliţiei Judeţene Prahova, comisarul şef Iulian Bach, Gribenco nu a opus rezistenţă în momentul în care a fost prins de forţele de intervenţie.

Citește și:

Gribenco a fost prins la Ploieşti

Percheziţii la locuinţa lui Gorbunov, unde se presupune că a stat şi Gribenco

Serghei Gribenco - specialist în înşelăciuni

Gribenco, amendat în 2007 şi 2008 de poliţiştii de la circulaţie

Concubina lui Gribenco, audiată de procurori

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici