Gripă şi COVID-19. Primul pacient bolnav de ambele coronavirusuri simultan, în Mexic

  • Anotimpul gripei este aici. Iar pandemia de COVID-19 nu face lucrurile mai uşor.
  • Mexic a confirmat primul caz al unui pacient infectat cu noul coronavirus şi cu gripă.
1875 afișări
Imaginea articolului Gripă şi COVID-19. Primul pacient bolnav de ambele coronavirusuri simultan, în Mexic

Gripă şi COVID-19. Primul pacient bolnav de ambele coronavirusuri, în Mexic

O pacientă în vârstă de 54 de ani s-a îmbolnăvit de gripă sau de COVID-19, conform abc13. Aceasta este internată şi este în stare stabilă. 
 
Medicii din întreaga lume încep să fie îngrijoraţi de cazurile COVID-gripă, temându-se de creşterea numărului de cazuri întrucât infectarea cu un virus înlesneşte infectarea cu celălalt. 
 
Pentru că începe anotimpul rece începe, oamenii sunt sfătuiţi să respecte măsurile de siguranţă anti COVID-19 şi să facă vaccinul antigripal. 
 
 Între timp, oamenii de ştiinţă lucrează la vaccin. Momentan, vaccinul anti COVID-19 dezvoltat de Johnson & Johnson ia pauză, după ce un voluntar s-a îmbolnăvit „inexplicabil”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici