Groparii dintr-un citimir din Vrancea au dat peste un proiectil exploziv - FOTO

Un proiectil exploziv de calibru 152 de milimetri a fost găsit într-un cimitir din satul Belciugele, comuna Măicăneşti, din judeţul Vrancea, echipele de intervenţie având date că elementul de muniţie ar proveni din Al Doilea Război Mondial, transmite corespondentul MEDIAFAX.

480 afișări
Imaginea articolului Groparii dintr-un citimir din Vrancea au dat peste un proiectil exploziv - FOTO

Proiectil din Al Doilea Război Mondial, găsit într-un cimitir din Vrancea

ISU Vrancea a anunţat, luni, că o persoană care săpa un mormânt a anunţat, duminică, descoperirea unui element de muniţie în cimitirul din satul Belciugele, comuna Măicăneşti.

Echipa pirotehnică din cadrul ISU Vrancea a identificat proiectilul exploziv, de calibru 152 de milimetri, ce ar proveni din Al Doilea Război Mondial.

Elementul de muniţie a fost preluat şi transportat în condiţii de siguranţă la depozitul special amenajat şi urmează să fie distrus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici