Grupare specializată în furturi de BMW- uri, anihilată de poliţisti

Trei persoane acuzate că au furat opt maşini marca BMW de pe străzile Capitalei, pe care le-au vândut cu acte false unor persoane din judeţele Prahova, Teleorman, Buzău şi Giurgiu, au fost arestate pentru 29 de zile.

25 afișări
Imaginea articolului Grupare specializată în furturi de BMW- uri, anihilată de poliţisti

Grupare specializată în furturi de BMW- uri, anihilată de poliţisti

Potrivit Poliţiei Capitalei, gruparea din care fac parte Marian P. (29 de ani), Iulian A., (37 de ani) şi Gheorghe S. (28 de ani), toţi trei cunoscuţi cu antecedente penale, era specializată în furturi de autoturisme marca BMW seriile 3 şi 5.

După ce furau maşinile, folosind chei potrivite, membrii grupării le întocmeau documente de înmatriculare false şi le vindeau, prin intermediari, în judeţele Prahova, Teleorman, Buzău şi Giurgiu.

Membrii grupării au fost prinşi, luni, de poliţiştii bucureşteni, în urma a zece percheziţii domiciliare efectuate în Bucureşti şi în judeţul Teleorman. La sediul Serviciului Furturi de Autovehicule au fost aduse, în total, pentru cercetări 12 persoane.

Cei trei membri ai grupării au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, iar cele opt autoturisme furate au fost recuperate de poliţişti şi predate proprietarilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici