Gunoi aruncat pe marginea străzii în Sectorul 6 din Bucureşti

  • Un bucureştean a aruncat numeroase gunoaie pe un trotuar de pe Bulevardul Constructorilor din Sectorul 6 din Bucureşti.
  • Poliţiştii locali îl vor amenda, iar primăria sectorului va înmulţi acţiunile împotriva persoanelor care aruncă gunoi pe domeniul public.
7538 afișări
Imaginea articolului Gunoi aruncat pe marginea străzii în Sectorul 6 din Bucureşti

sursa FB, Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a postat o fotografie pe Facebook şi a anunţat că persoana care a aruncat gunoiul pe marginea trotuarului a fost identificată şi va fi amendată.

Mai bine plătea taxa solicitată de compania de salubrizare, a arătat primarul Ciprian Ciucu.

„Ridicarea deşeurilor din această fotografie costă cam 100 lei la operatorul de salubritate Urban SA. Poliţia Locală a identificat apartamentul si proprietarul va fi amendat. N-ar fi bine ca cei care fac renovări să achite preţul acesta care chiar este accesibil pentru ridicare comparativ cu amenda? Cei care aruncă deşeurile la „colţul străzii" vor achita şi amenda şi costurile cu ridicarea ale operatorului”, a explicat Ciucu pe Facebook.

Primarul Sectorului 6 a mai spus că vor fi înmulţite acţiunile împotriva persoanelor care aruncă gunoi pe domeniul public.

„Până acum Poliţia Locală nu a amendat pe nimeni, iar această practică a fost tolerată de fostele administraţii, care nu doreau sa fie nepopulare. Noi nu toleram acest comportament, indiferent de costurile de popularitate. În mediul urban mare este obligatoriu sa respectăm regulile”, a precizat Ciucu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici