Guvernul se reuneşte luni dimineaţa în şedinţă specială pentru a aproba noul Cod al Muncii

Guvernul se va reuni luni dimineaţa la ora 10:00, în şedinţă specială, pentru a aproba varianta finală a proiectului de modificare a Codului Muncii, urmând să-şi angajeze răspunderea în faţa Parlamentului.

20 afișări
Imaginea articolului Guvernul se reuneşte luni dimineaţa în şedinţă specială pentru a aproba noul Cod al Muncii

Guvernul se reuneşte luni dimineaţa în şedinţă specială pentru a aproba noul Cod al Muncii (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Proiectul a fost discutat de Executiv în primă lectură în şedinţa de miercuri, iar Guvernul a anunţat că aşteaptă avizul Consiliului Economic şi Social, înainte de a aproba documentul.

Vineri reprezentanţii Guvernului şi cei ai sindicatelor au analizat noua formă a Codului Muncii, dar fără să ajungă la un acord în privinţa modificărilor.

Opoziţia şi-a anunţa intenţia de a depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, după angajarea răspunderii..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici