Haos în hipermarket: Peste 6.000 de persoane s-au înghesuit pentru a prinde cele mai mici preţuri - VIDEO

Peste 6.000 de persoane s-au înghesuit la promoţiile oferite de două hipermarket-uri din municipiul Craiova, oamenii cumpărând în special fructe şi legume a căror preţuri au fost mai mici cu 50 la sută.

2854 afișări
Imaginea articolului Haos în hipermarket: Peste 6.000 de persoane s-au înghesuit pentru a prinde cele mai mici preţuri - VIDEO

Haos în hipermarket: Peste 6.000 de persoane s-au înghesuit pentru a prinde cele mai mici preţuri

Craiovenii au venit, în noaptea de miercuri spre joi, la cele două centre comerciale situate pe Bulevardul Calea Bucureşti şi în cartierul Craioviţa Nouă, fiind lăsaţi să intre în serii de câte 300 de persoane.

Oamenii au cumpărat, în primul rând, fructe şi legume, reduse cu 50 la sută. Astfel, un sac de cartofi de zece kilograme costa 3,8 lei, iar un kilogram de portocale a putut fi cumpărat cu 1,5 lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, agent Amelia Căprărin, aproximativ 50 de poliţişti şi jandarmi au asigurat liuniştea şi ordinea publică.

Oamenii au mărturisit că şi-au făcut provizii pentru sărbători.

Video Stirileprotv.ro

"Am auzit că sunt reduceri de până la 50 la sută la unele produse şi am venit să văd. Am luat tot ce am găsit pe rafturi, dar la reducere, şi am cheltuit 300 de lei. În mod normal ar fi trebuit să scot din buzunar cel puţin 500 de lei", a spus o femeie.

"Pentru asigurarea liniştii şi ordinii publice au fost prezenţi la cele două magazine aproximativ 30 de poliţişti, de la ordine publică şi serviciul rutier şi 20 de jandarmi, precum şi elevi ai şcolilor de poliţie", a declarat, joi, agentul Amelia Căprărin.

Ea a precizat că, până în prezent nu au fost raportate furturi sau alte incidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici