Hingheri ploieşteni, bătuţi în timpul unei intervenţii

Doi angajaţi ai Serviciului de Ecarisaj din Ploieşti au fost atacaţi, marţi dimineaţă, de doi indivizi înarmaţi cu bâte de baseball, în timp ce încercau să strângă câinii comunitari de pe o stradă din zona pieţei centrale din municipiu.

5 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Ploieşti, Alina Necula, celor doi angajaţi ai Formaţiei Ocrotirea Animalelor Comunitare (Serviciul de Ecarisaj) din Primăria Ploieşti, care interveneau în zona halelor centrale, le-au fost confiscate trusele din dotare. Ei au fost ameninţaţi şi loviţi de doi indivizi care erau înarmaţi cu bâte de baseball şi care au dispărut într-un bloc, imediat după atac.

Un echipaj al Jandarmeriei a venit în zonă şi a început să-i caute pe cei doi agresori, până la ora transmiterii acestei ştiri ei nefiind găsiţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici