Holban spune că Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost membru PNL

Deputatul PNL de Buzău Titi Holban a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că Andreea Marta a fost membru PNL în 2008, însă parlamentarul nu a putut preciza care era statutul acesteia în partid înainte de izbucnirea scandalului privind reţeaua de proxenetism pe care a înfiinţat-o.

326 afișări
Imaginea articolului Holban spune că Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost membru PNL

Holban spune că Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost membru PNL

Potrivit deputatului, Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost membru PNL, lucru pe care l-ar fi spus şi procurorilor DIICOT la audierile de luni.

Holban a precizat că a cunoscut-o pe Andreea Marta în campania electorală din 2008, atunci când aceasta a fost în judeţul Buzău.

"O cunosc pe Marta, am fost cu ea în campania electorală, a fost şi în Buzău, în anul 2008, altfel nu se explică legătura mea cu ea, ne cunoşteam, mai vorbream la telefon", a declarat liberalul Titi Holban.

Parlamentarul de Buzău a mai spus că a vorbit cu Andrerea Marta pe telefonul de parlamentar, adăugând că discuta cu ea de circa două-trei ori pe an.

Deputaţii PNL Ionel Palăr şi Titi Holban au fost audiaţi, luni, de procurorii DIICOT în dosarul privind reţeaua de prostituţie coordonată de Andreea Marta - soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar - de serviciile fetelor dirijate de aceasta beneficiind politicieni, fotbalişti, afacerişti.

În acest dosar mai sunt de consemnat declaraţiile ultimilor martori, cazul fiind în fază de finalizare, iar până la sfârşitul anului anchetatorii vor să-l trimită instanţei, care se va pronunţa asupra vinovăţiei acuzaţilor, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Cei doi politicieni au fost audiaţi ca martori, în urma declaraţiilor unor fete care făceau parte din reţeaua Andreei Marta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici