Horoscop, 10 Aprilie 2019: Astăzi Gemenii ar trebui să critice mai puţin, iar Leii să dea dovadă de răbdare pe plan sentimental

Horoscop, 10 Aprilie 2019. De azi începând şi până pe 11 august, Jupiter retrogradează în semnul său de domiciliu diurn, Săgetătorul. Tendinţele de expansiune ale Gemenilor, Fecioarelor, Săgetătorilor şi Peştilor ar putea primi unele piedici în această perioadă.

3204 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 10 Aprilie 2019: Astăzi Gemenii ar trebui să critice mai puţin, iar Leii să dea dovadă de răbdare pe plan sentimental

Horoscop, 10 Aprilie 2019

Horoscop Berbec

De azi începând, Jupiter retrogradează prin casa călătoriilor pe distanţe mari, a studiilor şi a filozofiei tale de viaţă, ceea ce înseamnă că se recomandă ca, în lunile următoare, să te concentrezi pe reevaluarea sistemului tău de valori, principii şi credinţe. Cu siguranţă că recentele evenimente importante din viaţa ta au produs o schimbare importantă în interiorul tău şi acum este momentul să le integrezi lecţiile în viziunea ta asupra lumii. De asemenea, ai putea experimenta întârzieri şi decalaje ale zborurilor sau obţinerii unor aprobări. Gândeşte-te cum anume poţi întoarce asemenea situaţii în avantajul tău. Este o chestiune de perspectivă.

Horoscop Taur

De azi încolo, Jupiter se mişcă de-a-ndoaselea prin casa banilor şi a bunurilor deţinute sau câştigate în asociere cu terţe persoane, dar mai ales partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Dacă nu aţi reuşit să vă măriţi profiturile sau să valorificaţi economiile realizate până acum, poate că nu ar fi rău ca, în lunile care vin, să reconsideraţi politicile comune. Poate că, la nivel practic, nu mai trageţi de ceva vreme la aceeaşi căruţă ori v-aţi concentrat atât de mult pe lupta pentru putere încât aţi uitat de idealurile comune. Pentru a nu interveni probleme financiare, trebuie să vorbiţi deschis.

Horoscop Gemeni

Începând de azi, Jupiter retrogradează prin casa parteneriatelor de viaţă şi de afaceri din horoscopul tău general, indicând că, în următoarele luni, ar fi cazul să aduci unele ajustări necesare atitudinii tale faţă de persoana iubită şi/sau asociat(ţi). Poate ar trebui să îi critici mai puţin pentru faptul că văd doar imaginea de ansamblu şi nu elementele care o compun. Ai multe de învăţat de la ei din acest punct de vedere şi poate n-ar fi rău să încerci să vezi lucrurile din viziunea lor. În caz contrar, se prea poate ca relaţia ta cu ei să se degradeze treptat.

Horoscop Rac

Cu Jupiter retrograd începând de astăzi în casa muncii şi a sănătăţii fizice, trebuie să faci multe exerciţii de voinţă în următoarele luni. În primul rând, trebuie să-şi găseşti puterea de a rezista unor tentaţii culinare pentru ca silueta ta să nu se rotunjească prea tare, iar la serviciu, vei avea nevoi de voinţă pentru a revenevi productiv(ă). Este important aşadar să te menţii în mişcare, la propriu şi la figurat, pentru că altfel există riscul să te alegi cu neajunsuri de ordin estetic ori cu o mulţime de treburi restante. Caută să fii consecvent(ă), orice ai întreprinde perioada aceasta.

Horoscop Leu

Jupiter retrogradează astă în casa iubirii şi a copiilor, semn că nativii(ele) acestui semn care urmăreau să-şi extindă familia ar putea experimenta unele blocaje în următoarele luni. Burlacii(ţele) ar trebui, de asemenea, să dea dovadă de răbdare, pentru că distanţa dintre prima şi a doua întâlnire cu acel cineva special s-ar putea mări destul de mult. În plus, cei mici ar putea fi mai greu de potolit, semn că indulgenţa prea mare din trecut ar putea ajunge să-şi spună cuvântul. Cu paşi mărunţi şi o atitudine fermă, relaţiile cu toţi cei dragi se reconfigurează pe alte baze, mult mai solide.

Horoscop Fecioară

Cu Jupiter retrograd în casa familiei, este posibil ca, în următoarele luni, totul să meargă de-a-ndoasele acasă. Cei(le) care îşi redecorează locuinţa sau ridică o casă ar putea experimenta întârzieri, iar cei care îşi caută o chirie, ar putea sesiza că ofertele potrivite nevoilor şi bugetului lor nu sunt prea mari. În raport cu familia, diferenţa între generaţii s-ar putea face mai uşor simţită decât de obicei, indiciu cum că trebuie să învăţăm să tolerăm şi să acceptăm şi alte viziuni. În caz contrar, s-ar putea ajunge la conflicte care nici nu duc nicăieri şi nici nu ajută pe nimeni.

Horoscop Balanţă

Jupiter intră în retrogradare astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, deci ai mare grijă ce promisiuni faci şi ce garanţii dai în următoarele luni. S-ar putea ca intenţiile tale să fie bune, dar situaţia să nu-ţi permită să-şi împlineşti făgăduielile. De asemenea, nu căuta să convingi pe nimeni de nimic dacă nu eşti sigur pe cât de solide sunt informaţiile cu care operezi. Merită menţionat şi faptul că ar fi bine să nu-ţi iei pe umeri mai mult decât poţi duce pentru că există riscul să nu poţi livra rezultatele scontate la timp. Nu face exces de zel.

Horoscop Scorpion

Jupiter retrogradează, de azi începând, prin casa banilor şi a bunurilor câştigate şi deţinute prin mijloace proprii, indiciu cum că, în lunile care urmează, s-ar putea să apară mai puţine oportunităţi de rotunjire a veniturilor şi/ sau valorificare a economiilor pe care le-ai făcut până acum. De asemenea, dacă observi că banii ţi se scurg printre degete, este cauzul să-şi reevaluezi nu doar bugetul, ci şi atitudinea faţă de finanţe. Poate a venit momentul să implementezi alte strategii de organizare a resurselor şi să fii mai cumpătat(ă). Pentru început, încearcă să tai câte ceva de pe lista ta de cumpărături.

Horoscop Săgetător

Cu Jupiter retrograd în domiciliu şi în semnul naşterii tale, eşti în capul listei cu zodii care resimt cel mai puternic acest tranzit. Aşa se face că, în următoarele luni, ai putea fi mai puţin expansiv(ă) decât de obicei, cu un nivel mai scăzut de energie şi un tonus mai puţin bun decât în ultima perioadă. Ia acest eveniment astral drept o oportunitate să investeşti mai mult în tine. Du-te la un cabinet de înfrumuseţare, înnoieşte-ţi garderoba sau fă-ţi un abonament la sală, de exemplu. Împlineşte-ţi o dorinţă la care tânjeai de mult, dar nu uita să rămâi moderat(ă) totuşi.

Horoscop Capricorn

Retrogradarea lui Jupiter în casa sănătăţii mentale din horoscopul tău general te-ar putea face mai preocupat(ă) de echilibrarea universului tău interior în lunile care urmează, prin meditaţie, introspecţie sau pur şi simplu regândirea unor preconcepţii care te te mânau să emiţi judecăţi de valoare pripite. Apelează mai des decât de obicei la sfatul mentorului tău, al unui duhovnic sau confident pentru a te ajuta să-ţi dai seama în ce direcţie ar trebui s-o iei pentru a te dezvolta pe plan personal. Urmăreşte să o dai la pace cu frustările şi temerile tale pentru a construi pe baze solide mai târziu.

Horoscop Vărsător

Jupiter începe să retrogradeze astăzi prin casa vieţii sociale, a proiectelor de grup şi planurilor de viitor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în lunile următoare, ar putea întârzia sprijinul promis din partea unor oameni de bine, coechipierii tăi cam şomează, iar afacerile pe care le derulezi sau intenţionezi să le pui pe picioare ar putea înregistra unele întârzieri sau decalaje. De asemenea, ai putea ajunge în situaţia-n care va trebui să-ţi triezi anturajul pentru a păstra în viaţa ta doar pe aceia de la care ai ceva de învăţat. Fii selectiv(ă) pe acest plan şi pe viitor.

Horoscop Peşti

Cu Jupiter retrograd în casa carierei şi a statutului social, s-ar putea ca înaintarea ta în ierarhia profesională să se facă anevoios ori ca ceea ce primeşti să fie invers proporţional cu promisiunile primite din partea superiorilor sau a celor care pretind că te susţin. Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn ar putea simţi nevoia de a face o schimbare pe acest plan, cochetând cu ideea sau chiar informându-se ce ar presupune o turnură de traiectorie profesională către un alt domeniu. Cu toate acestea, se recomandă să nu iei o decizie sub impuls, pentru că riscă să nu fie prea inspirată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici