HOROSCOP 10 APRILIE 2020: Zodiile de Apă sunt avantajate astăzi. Seară agitată pentru zodiile de Foc

Ziua debutează şi se termină pe fondul unor aspect armonioase de trigon între Luna din Scorpion şi Neptun, respectiv Mercur din Peşti, iar în acest context, zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sunt în avantaj.

2881 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 APRILIE 2020: Zodiile de Apă sunt avantajate astăzi. Seară agitată pentru zodiile de Foc
Spre seară, Luna trece în Săgetător, de unde energizează semnele de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător).
 
HOROSCOP 10 APRILIE BERBEC  
 
Ziua aceasta te găseşte mai sensibil(ă) decât de obicei. Faptul că petreci mai mult timp acasă decât de obicei te face să te lezezi mai uşor şi să te influenţeze foarte mult energiile de lângă tine, dar mai ales ale celor dragi. Aşadar, prima parte a acestei zile poate fi una de momente frumoase cu apropiaţii, dar în acelaşi timp s-ar putea ca atmosfera să te conducă spre o dispoziţie de-a dreptul melancolică. Există însă posibilitatea ca starea ta de spirit să se schimbe spre seară, atunci când devii mai vioi(oaie) şi nu te mai influenţează atâta vibraţiile din jur.
 
HOROSCOP 10 APRILIE TAUR  
 
Se întrevede o zi bună pentru a discuta posibilităţi de colaborare ori de dezvoltare a unor proiecte. De asemenea, este un moment propice să discuţi ce este de făcut pentru iniţiativele deja avute pe rol, cum anume le-ai putea ajusta pentru această perioadă ori pentru a evita pierderea investiţiilor făcute. Conversaţiile pe aceste teme merg bine, dar ţine cont că în privinţa banilor, s-ar putea naşte conflicte. Ai grijă cum deschizi subiectul şi cum îl navighezi. Trebuie să fiţi conştienţi că nu puteţi ocoli unele riscuri şi că tot ce puteţi face este doar să le reduceţi cât se poate.
 
HOROSCOP 10 APRILIE GEMENI
 
Atât în prima parte a zilei, cât şi în a doua te bucuri de mult spor şi randament. Indiferent că lucrezi de acasă ori mergi la serviciu, cert este că dai dovadă de multă eficienţă în raport cu treburile profesionale, dar şi cu cele pe care le realizezi în afara serviciului. Spre seară, centrul tău de interes ar trebui să se mute în relaţia de cuplu. Nu se poate spune că v-a lipsit timpul de calitate împreună în ultima vreme, dar îţi face bine să te mai rupi uneori de chestiunile profesionale, chiar şi când pari a fi pe val.
 
HOROSCOP 10 APRILIE RAC
 
Indiferent care este programul tău pentru astăzi, cert este că ziua ar trebui să înceapă şi să se termine cu activităţi de cuplu şi/ sau împreună cu cei dragi care să fie orientate către dezvoltarea unor preocupări comune. Activităţile de grup, oricare ar fi ele, nu numai că vă ajută să vă descoperiţi unul pe celălalt, dar vă permite, de asemenea, să formaţi tradiţii de familie care vă vor ţine sudaţi toată viaţa. De diseară încolo, dar şi mâine, s-ar putea să fii ceva mai neglijent(ă) pe partea de sănătate. Încearcă să nu fii superficial(ă) cu măsurile de precauţie recomandate.
 
HOROSCOP 10 APRILIE LEU
 
Te numeri şi tu printre nativii(ele) care sunt mai sensibili(e) astăzi decât de obicei. Acest lucru te ajută, pe de-o parte, să fii conştient(ă) de ce simt cei dragi, dar pe de altă parte, împrumuţi mai uşor din energia persoanelor cu care intri în contact, riscând ca dispoziţia ta s-o ia pe o pantă descendentă. Dar partenerul şi/ sau copiii nu te lasă să ajungi acolo. Sunt optimişti şi veseli, iar acest lucru te ajută şi pe tine să-ţi accesezi rezervele de energie pozitivă. Gândeşte-te care ar fi activităţile pe care le-aţi putea face şi pe care le-aţi tot amânat.
 
HOROSCOP 10 APRILIE FECIOARĂ 
 
Această zi se arată a fi una propice pentru discuţii cu persoana iubită pe diverse teme, dar şi pentru negocieri, întâlniri de afaceri on-line sau faţă în faţă sau întrevederi de lucru cu clienţi şi colaboratori. Te aşteaptă aşadar o zi productivă în acest sens, care se finalizează cu unele strategii asupra cărora cazi de acord fără multe dificultăţi cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. Spre seară, fă-i loc familiei în program, mai ales dacă ai rude în vârstă de care trebuie să ai grijă în perioada aceasta. Sună-i să vezi dacă nu cumva au nevoie de cumpărături.
 
HOROSCOP 10 APRILIE BALANŢĂ
 
S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi de a-ţi rotunji veniturile prin intermediul unor activităţi extraprofesionale. Dacă te mişti repede, s-ar putea să vezi primele profituri chiar astăzi, iar dacă ne gândim că weekend-ul bate la uşă, nu îţi cade deloc greu să ai ceva mai mulţi bani în buzunar. În a doua parte a zilei, ar trebui să îţi faci timp pentru apropiaţi şi rude. Sună-i, propune-le să vă întâlniţi într-o video conferinţă sau scrieţi-vă pe un serviciu de mesagerie electronică. Vă va face extrem de bine să fiţi într-un contact mai strâns în această perioadă tulbure.
 
HOROSCOP 10 APRILIE SCORPION
 
Se pregăteşte astăzi o zi perfectă pentru tine. Eşti pozitiv(ă) şi jucăuş(ă), stare de spirit care face bine relaţiei cu familia. Ai idei de activităţi pe care să le faceţi împreună şi nu îţi este greu să îi molipseşti şi pe ei cu energie pozitivă. Spre seară, s-ar putea să apară unele oportunităţi financiare. Sau chiar dimpotrivă, îţi vine să faci unele achiziţii on-line, care nu reprezintă o prioritate pentru tine în această perioadă. Dacă ai temeri cu privire la situaţia ta materială în viitorul apropiat, poate ar fi bine dacă te-ai rezuma la necesităţi cel puţin pentru o vreme.
 
HOROSCOP 10 APRILIE SĂGETĂTOR  
 
Eşti o persoană veselă şi tonică în cea mai mare parte a timpului, dar până diseară, s-ar putea să treci astăzi prin tot felul de stări care trădează hipersensibilitatea ta din această perioadă. Nu se poate spune că eşti trist(ă) de-a binelea, ci doar abătut(ă) şi mai expus(ă) decât de obicei la riscul de a asimila din energia oamenilor cu care intri în contact. Dispoziţia ta se schimbă însă în bine spre seară, atunci când Luna poposeşte în semnul naşterii tale, reconferindu-ţi efervescenţa caracteristică. Este foarte important să îţi cultivi această stare de spirit pe tot parcursul weekend-ului care urmează.
 
HOROSCOP 10 APRILIE CAPRICORN 
 
Eşti optimist(ă) cu privire la viitor, iar acest lucru este vizibil din modul în care priveşti planurile şi proiectele tale pe termen lung. Ai încredere că tu şi persoanele cu care ai iniţiat/ derulezi nişte iniţiative veţi depăşi cu bine această perioadă, iar activităţile voastre comune nu vor avea de suferit. În a doua parte a zilei, există posibilitatea să intri într-o pasă mai proastă şi nu ieşi prea uşor de acolo. Poate că dac-ai vorbi despre ceea ce simţi, ai reuşi să eviţi situaţia în care ajungi să pui răul în faţă şi te temi de ziua de mâine.
 
HOROSCOP 10 APRILIE VĂRSĂTOR
 
Se anunţă rost de bani pe tot parcursul acestei zile. Ar putea apărea oportunităţi financiare prin intermediul serviciului sau al unor activităţi extraprofesionale, dar trebuie să fii atent(ă) în ce te bagi. Aceasta nu este nicidecum o perioadă în care să îţi asumi riscuri. Iar în cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pentru astă seară, propune-le prietenilor să vă vedeţi la o videoconferinţă. Poate că nu este la fel ca atunci când vă vedeaţi undeva în oraş, dar cert este că te vei bucura să te întâlneşti cu ei chiar şi aşa. Unde mai pui că-ţi face şi bine.
 
HOROSCOP 10 APRILIE PEŞTI
 
Te numeri printre nativii(ele) zodiilor care se bucură astăzi de o zi bună. Ai o mentalitate de învingător(oare) care nu se sperie prea uşor şi care încearcă să vadă partea bună a lucrurilor. Realizezi că această perioadă îţi oferă un răstimp de gândire în privinţa unor anumite teme, iar acest lucru te ajută să pui unele aspecte în balanţă şi să iei decizii înţelepte pe termen lung. Diseară, îţi creşte randamentul, semn că dacă ai rămas cu treburi restante, vei găsi mijloace să le finalizezi fără să fie nevoie să le laşi pe începutul săptămânii viitoare. Iar asta-ţi eliberează programul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici