Horoscop, 11 Aprilie 2019: Astăzi Racii vor fi mai sensibili, dar şi mai afectuoşi. Veşti bune pentru Gemeni!

Horoscop, 11 Aprilie 2019. Luna intră în Rac astăzi, motiv pentru care Racii, Scorpionii şi Peştii ar putea fi mai sensibili, dar şi mai afectuoşi.

3159 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 11 Aprilie 2019: Astăzi Racii vor fi mai sensibili, dar şi mai afectuoşi. Veşti bune pentru Gemeni!

Horoscop, 11 Aprilie 2019

Horoscop Berbec

Luna intră astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca familia să devină astăzi o prioritate pentru tine. Investeşti poate mai multă energie şi timp în treburile gospodăreşti, în a-i asculta pe cei dragi şi a le fi alături, fie că trec printr-un moment de cumpănă sau nu. N-ar fi rău, de asemenea, să te apleci mai mult asupra chestiunilor locative, dacă acestea reprezintă un subiect fierbinte pe agenda acestei perioade. Caută să apelezi la intuiţie în acele clipe în care simţi că există informaţii care îţi scapă. Te va ajuta să uneşti punctele.

Horoscop Taur

Luna poposeşte astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, atrăgându-ţi atenţia asupra faptului că, cel puţin acum, s-ar putea să te alegi cu informaţii mult mai importante dacă citeşti limbajul non-verbal sau corporal al interlocutorului. Există ceva în modulaţiile vocii sale sau în poziţia pe care o adoptă care te poate ajuta să-ţi adaptezi discursul în funcţie de dispoziţia sa şi ceea ce-ţi doreşti să realizezi cu argumentele pe care le aduci. Poţi exersa această abordare cu succes pe cei din imediata ta apropiere şi pe rudele apropiate, iar rezultatele s-ar putea să te surprindă chiar şi pe tine.

Horoscop Gemeni

Cu Luna în casa banilor şi a bunurilor dobândite prin eforturi proprii, s-ar putea să vină astăzi oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi valorificare a economiilor din surse surprinzătoare. Ţine cont însă că, pe fondul acestui tranzit, obiceiurile tale de consum ar putea fi puternic influenţate de starea ta emoţională. Aşa se face că, dacă eşti supărat(ă) sau fericit(ă) ai putea fi tentat(ă) să cheltuieşti mai mult decât de obicei, iar profiturile astfel realizate să nu se prea vadă. Oricare este situaţia, cert este că trebuie să fii atent(ă) la această tendinţă şi să nu-i cedezi chiar atât de uşor.

Horoscop Rac

Luna intră astăzi în semnul naşterii tale, potenţându-ţi resursele de energie şi bună dispoziţie, ajutându-te astfel să vezi viaţa dintr-o perspectivă mai roz decât ieri. Iată aşadar un prilej bun să te concentrezi mai mult pe tine, fie că te răsfeţi cu ceva ce-ai vrut de mult, dar nu te-a lăsat conştiinţa să-ţi achiziţionezi ori investind mai mult în imaginea ta. Azi este despre tine, deci nu te da în lături să te porţi în consecinţă. Acordă mai mult interes nevoilor şi dorinţelor tale şi vei vedea că acest lucru va avea un efect benefic asupra stimei tale de sine.

Horoscop Leu

Luna poposeşte astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să fii supradramatic(ă) astăzi, punând prea mare emfază sau lezându-te din pricina unor chestiuni minore, cărora nu le-ai fi dat prea multă importanţă în mod obişnuit. Aşteaptă-te aşadar ca nivelul tău de sensibilitate să fie destul de ridicat, greu de suportat pentru tine şi ceilalţi. Dar dacă adaugi niscaiva raţiune în toată această combinaţie, s-ar putea să-ţi dai seama ce anume stă la baza acestor tendinţe. Poate fi vorba de unele temeri sau frustrări insuficient procesate pe care ar trebui să te concentrezi în viitor.

Horoscop Fecioară

De obicei, ai un nas fin în ceea ce priveşte caracterele oamenilor, dar de data aceasta, când Luna tranzitează casa vieţii sociale, s-ar putea ca instinctul să-ţi spună cu o voce şi mai puternică dacă meriţi sau nu să investeşti în anumite persoane sau nu. Este drept că împărtăşiţi idealuri şi viziuni comune, dar dacă nu te ajută să te dezvolţi, mai bine renunţi la astfel de persoane. Această capacitate de a discerne se poate manifesta şi în cazul eventualelor oportunităţi de a te implica într-un proiect de grup ori de a pune pe picioare o idee de afaceri riscantă.

Horoscop Balanţă

Luna intră astăzi pe teritoriul vieţii tale profesionale, semn că poate ar fi cazul să investeşti mai mult timp şi energie în carieră şi în statutul tău în societate. Ştii intuitiv cum să te plasezi în raport cu superiorii, diverşi factori de decizie sau persoane de vază, ceea ce îţi permite un acces mai uşor la oamenii care chiar contează pentru tine din punct de vedere al muncii. Ţine cont însă că şi din partea lor pot exista tendinţe de a se folosi de unele sensibilităţi ale tale pentru a obţine anumite lucruri din partea ta. Fii cu ochii-n patru.

Horoscop Scorpion

Luna poposeşte astăzi în casa filozofiei tale de viaţă, îndemnându-te să-ţi găseşti timp pentru a contempla viaţa ta de acum, ce se întâmplă în ea şi care ar fi cea mai bună direcţie în care ai putea-o îndrepta. Iar cum acest domeniu se suprapune cu o zodie de Apă în horoscopul tău general, este important să treci prin flitrul simţirii tot ceea ce vezi. Intuiţia îţi poate arăta cu mare claritate unde nu ai acţionat tocmai inspirat şi ce ai putea învăţa de pe urma experienţelor mai puţin plăcute. Las-o să te ghideze încotro ar fi bine să te îndrepţi.

Horoscop Săgetător

Cu Luna în casa finanţelor şi a bunurilor dobândite şi/ sau deţinute în asociere cu terţe persoane, ne prea poate ca ziua de azi să fie una în care se duc discuţii destul de importante între tine şi partenerul de viaţă şi/sau de afaceri pe această temă. Nu-i exclus să se află apel la sentimente pentru a recâştiga controlul pe acest plan, ceea ce face ca raţiunea să nu primeze în acest context. Dacă se recurge la astfel de tenative de intimidare, este cazul să schimbi tactica şi să spui lucrurilor pe nume. În caz contrar, poate ajunge să degenereze.

Horoscop Capricorn

Luna intră azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă ar trebui să faci o prioritate din acest aspect al vieţii tale. S-ar putea să sesizezi că persoana iubită şi/ sau asociatul(ţii) trec printr-o perioadă mai încercată sau mai intensă din punct de vedere emoţional, fapt care îi face să se comporte nefiresc. Dacă apelezi doar la raţiune, s-ar putea să fii catalogat(ă) drept o persoană rece şi indiferentă la problemele lor personale. Soluţia este simplă: caută să îi asculţi mai mult şi să vorbeşti mai puţin. N-au nevoie decât de-un umăr pe care să se sprijine.

Horoscop Vărsător

Dacă te confrunţi cu neplăceri de ordin medical astăzi, este pentru că pui la suflet lucruri pe care ar fi mai bine să le laşi să treacă neobservate. Nu pare să se întâmple ceva în viaţa ta care să genereze aceste stări, deci caută să-ţi explici raţional că nu este vorba decât despre o sensibilitate mai crescută decât de obicei. Vorbeşte cu cineva despre ceea ce simţi, fă mişcare, destinde-te cumva pentru ca organismul să nu resimtă aceste nelinişti ca pe o potenţială cauză de probleme psihosomatice. Nu pune presiune suplimentară pe tine şi vei vedea că situaţia se remediază.

Horoscop Peşti

Luna trece astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să muţi centrul de interes de pe muncă pe viaţa sentimentală şi relaţia cu cei mici. S-ar putea ca astăzi, după programul de la muncă, să aveţi parte de momente de calitate unii în compania celorlalţi, cu toate că aranjamentele anterioare nu prevedeau să faceţi ceva special împreună. Eşti afectuos(oasă) şi romantic(ă), iar cei dragi nu pot să nu observe acest lucru şi să se bucure din plin de faptul că le acorzi mai multă atenţie decât în mod normal. Bucură-te de prezenţa lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici