HOROSCOP 11 octombrie 2019: Zodiile care vor trece astăzi prin momente decisive

Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Neptun retrograd din Peşti şi la un careu tensionat cu Jupiter din Săgetător. Tot felul de griji, de ordin financiar, profesional sau sentimental, le dau târcoale astăzi nativilor din zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).

7853 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 octombrie 2019: Zodiile care vor trece astăzi prin momente decisive

HOROSCOP 11 octombrie 2019

Berbec

Ziua de astăzi nu te surprinde într-o dispoziţie prea bună, semn că te supără ceva destul de tare. S-ar putea să nu îţi dai seama prea bine despre ce este vorba. Este posibil chiar să nu fie vorba de un motiv anume care te-a introdus în această stare. Poate fi vorba de un cumul de mai mulţi factori care îţi exacerbează unele temeri, incertitudini sau frustări. În astfel de momente, eşti destul de vulnerabil(ă), deci caută să îţi faci timp să procesezi aceste trăiri şi să vezi cum anume le poţi gestiona, astfel încât să nu te afecteze prea mult.

Taur

Dacă ţi-ai asumat riscuri cu unele proiecte de grup sau planuri de viitor, s-ar putea să ţi se demonstreze astăzi că nu ai făcut cea mai bună alegere. Îţi dai seama poate că nu ai făcut investiţiile în cel mai bun moment şi că ar fi fost mai bine să aştepţi. Sau poate că nu te-ai înconjurat de oamenii de care aveai nevoie pentru a te bucura de succesul pe care îl meriţi. În cazul altor nativi(e), este vorba despre dezamăgiri în plan social, în raport cu unii prieteni care îşi dau arama pe faţă. Încearcă să nu-ţi pierzi speranţa.

Gemeni

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat de afaceri, s-ar putea ca orgoliile voastre să se supradimensioneze astăzi. De acelaşi lucru au parte alţi(te) nativi(e) în viaţa de cuplu, unde persoana iubită ia fără ştirea lor decizii care îi privesc şi pe ei. Aşadar, aceasta poate fi o zi în care se duc acerbe lupte pentru putere în relaţii, indiferent de natura lor. Pentru a putea ajunge la un armistiţiu, este necesar să puneţi mândria deoparte şi să priviţi situaţiile cu care vă confruntaţi dintr-o perspectivă comună. Doar formând o echipă şi operând împreună vă puteţi atinge obiectivele.

Rac

Cu toate că pentru mulţi dintre Raci această zi este ultima lucrătoare din această săptămână, astrele le pregătesc o sumedenie de provocări la serviciu. Aşadar, este foarte important să se înarmeze cu multă putere de muncă şi rezistenţă la stres încă de la primele ore ale zilei. În acest fel, dacă li se propun sarcini de serviciu dificile, cu termene-limită scurte şi aşteptări mari, vor livra rezultate la timp şi nu vor ceda presiunii la care sunt supuşi. În caz contrar, s-ar putea să nu mai facă mare lucru după programul de la muncă, preferând să doarmă oricărei activităţi sociale.

Leu

Dintr-un motiv sau altul, ţi se pare că ai fost dus(ă) de nas de partener sau copii. Crezi poate că s-a abuzat de încrederea ta şi ai fost manipulat(ă) să crezi unele lucruri care nu erau reale. Sau poate ai fost convins(ă) să încuviinţezi la ceva care nu ar fi fost nicicând o opţiune pentru tine. Este clar că toate acestea decurg dintr-o problemă de comunicare pe care trebuie să rezolvi într-o manieră cât mai eficientă şi mai puţin tensionată. Într-adevăr, este nevoie de discuţii edificatoare, dar încearcă să nu ridici tonul, căci altfel riscă să se creeze alte probleme.

Fecioară

Astrele şifonează astăzi puţin atmosfera în planul sentimental. Mai exact, s-ar putea să dea naştere unor suspiciuni mai mult sau mai puţin fondate cu privire la partener. Ceva din comportamentul persoanei iubite ţi se pare nelalocul său şi te face să crezi să îţi ascunde ceva. În loc să arunci imediat cu acuze şi reproşuri, mai bine îl convoci pe cel drag la o discuţie deschisă, pe un ton cald care încurajează la dialog. S-ar putea să nu fie vorba decât despre unele provocări cu care se confruntă în plan personal. Doar comunicând îţi poţi da seama ce-i de făcut.

Balanţă

Şi în cazul tău se anunţă tensiuni în raport cu partenerul. În ceea ce te priveşte însă, ar putea fi vorba de unele chestiuni domestice sau casnice la mijloc şi nu este exclus să aibă legătură cu familia ta de origine. Dacă te-ai deschis prea mult faţă de ai tăi în legătură cu unele lucruri ce ţin mai degrabă de bucătăria internă a cuplului, poate ar fi cazul să fii mai rezervat(ă) în declaraţii data viitoare. Iar dacă nu ţi-ai respectat îndatoririle gospodăreşti sau ai deviat de la politica de parenting, încearcă să te redresezi cât mai repede cu putinţă.

Scorpion

Te aşteaptă o zi în care te aşteaptă multă alergătură şi o grămadă de provocări pentru multitasker-ul din tine. Scrii e-mail-uri în timp ce vorbeşti la telefon, îţi construieşti în cap discursuri în timp ce şofezi dintr-o parte într-alta a oraşului, eşti mereu pe fugă şi gata de acţiune. Dar arareori se întâmplă ca, într-un ritm frenetic ca acesta, să nu îţi scape ceva. Iar riscul ca aceasta să ţi se întâmple astăzi este destul de ridicat. Aşadar, nu îţi mai rămâne decât să iei lucrurile pe rând şi să bifezi mai puţine sarcini, dar executate cu mai multă atenţie.

Săgetător

Te-ai născut în semnul Săgetătorului, dar astăzi stai sub zodia tensiunilor cu familia. Ţie nu îţi convine ceva la comportamentul lor, iar lor nu le prieşte ceva la al tău. Adevărul este undeva la mijloc şi niciunul dintre voi nu pare prea dispus să ajungă la un compromis. Trebuie să priviţi lucrurile în perspectivă şi veţi vedea că dacă o ţineţi tot aşa, nu veţi ajunge niciunde. Prezintă-le la ce anume ai fi tu dispus(ă) să renunţi sau să corijezi şi vezi care este oferta lor. Într-un final, o veţi scoate voi cumva la capăt, deşi nu fără concesii importante.

Capricorn

S-ar putea ca astăzi să nu faci corect distincţia între reproş şi vorbă aruncată la nervi, între circumspecţia conferită de un gând premonitoriu şi obsesia drobului de sare. Aşadar, s-ar putea să acţionezi în virtutea unor impulsuri greşite, mânat(ă) de teamă mai degrabă decât de nişte motive reale de îngrijorare. Încearcă să-ţi pui ordine în minte şi să cerni atent prudenţa de paranoie şi angoase. În caz contrar, s-ar putea să iei unele decizii neispirate pe care vei ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Este în puterea ta să-ţi dai seama cu ce te confrunţi de fapt.

Vărsător

Aceasta nu este o zi deloc favorabilă pentru investiţii sau împrumuturi, indiferent dacă, în ultimul caz, tu eşti cel(a) care îl solicită sau îl conferă. S-ar putea să îţi asumi riscuri mai mari decât poţi duce sau există posibilitatea să transformi unele relaţii importante ţie în nişte raporturi de codependenţă care pot sfârşi urât. Nu se pune problema că ai fi un prieten care nu se cunoaşte la nevoie sau că preferi o zonă de confort călduţă în loc să plonjezi în necunoscut. Ba dimpotrivă, alegeri sigure ca acestea arată că vezi lucrurile în perspectivă, într-o lumină care nu distorsionează.

Peşti

Luna se află şi azi în semnul naşterii tale, motiv pentru care s-ar putea să fii şi astăzi şovăitor(oare) şi schimbător(oare), - într-un cuvânt -, o persoană pe care cu greu se poate conta. Nu este de mirare aşadar dacă-ţi atragi critici din partea conducerii sau a unor figuri de autoritate din familie care se aşteptau la sprijin din partea ta. În astfel de momente, nu te poţi decupla pur şi simplu de la indispoziţiile de moment şi să îţi vezi de treabă. Ei nu înţeleg acest lucru şi o iau în nume de rău. Automotivează-te, suflecă-ţi mânecile şi pune-te la treabă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici