HOROSCOP 14 FEBRUARIE 2020: Astrele sunt generoase de Ziua Îndrăgostiţilor. Zodiile care vor fi mai norocoase azi

Ziua Îndrăgostiţilor nu se cunoaşte de dimineaţă. Luna, proaspăt intrată în Scorpion, aderă în prima parte a zilei la o opoziţie cu Uranus din Taur, conducând la posibile disensiuni în cuplurile în care un partener este născut sub o zodie Fixă (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător).

27378 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 FEBRUARIE 2020: Astrele sunt generoase de Ziua Îndrăgostiţilor. Zodiile care vor fi mai norocoase azi

HOROSCOP 14 FEBRUARIE 2020

Semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sunt însă mai norocoase, întrucât diseară Luna formează un aspect armonios de trigon cu Mercur din Peşti, garantându-le o atmosferă perfectă pentru activităţi în doi în această zi specială.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE BERBEC

În cazul în care nu te-ai pregătit încă pentru Ziua Îndrăgostiţilor cu un cadou, nu îţi pune prea multe speranţe în reducerile specifice acestei perioade. Există posibilitatea ca ceea ce ai tu în minte să îi achiziţionezi persoanei iubite să nu fi fost supus politicii de scădere a preţurilor. În acest caz, s-ar putea fie să scoţi ceva mai mult din buzunar, fie să îi iei ceva care nu crezi că-i va plăcea prea mult. Cu toate acestea, vestea bună este că seara vă surprinde într-o atmosferă liniştită, de tihnă unul alături de celălalt. Iar asta e tot ce contează.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE TAUR

Nici în cazul tău Ziua Îndrăgostiţilor nu se cunoaşte de dimineaţă. În prima parte a zilei, se anunţă tensiuni între tine şi persoana iubită. Este greu de spus ce anume vă aduce în opoziţie unul cu celălalt, dar cert este că spiritele ajung să se încingă, iar dacă nu sfârşiţi prin a vă ciondăni, se va simţi oricum în subteran o atmosferă încărcată, ce stă să explodeze în orice moment. Spre seară însă, vă mai domoliţi şi chiar vă vine cheful să faceţi ceva special ori pur şi simplu să vă bucuraţi unul de prezenţa celuilalt, discutând planuri de viitor.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE GEMENI

În ceea ce te priveşte, astrele nu sunt prea generoase cu informaţiile care privesc viaţa ta sentimentală în această zi dedicată dragostei. Dar putem spune însă că nu pluteşte buna înţelegere în atmosferă la serviciu, cel puţin în prima jumătate a acestei zile. Sau poate că nu eşti tu într-o formă prea bună, ceea ce riscă să îţi afecteze destul de mult randamentul şi felul în care interacţionezi cu ceilalţi. Pe de altă parte, după orele amiezii, reuşeşti să recuperezi din progresul pe care nu l-ai făcut peste zi şi să aplanezi tensiunea din atmosferă în raport cu unii colegi.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE RAC

Nici tu nu pari să te numeri printre norocoşii(oasele) care se bucură de o atmosferă romantică în raport cu partenerul pe tot parcursul zilei. Apar scântei între voi doi de dimineaţă şi nu este vorba de genul de foc de artificii care condimentează viaţa sentimentală. Până la căderea serii însă, reuşiţi să peticiţi situaţia şi să nu irosiţi această zi aruncându-vă săgeţi usturătoare. Ba chiar s-ar putea să plecaţi ad hoc din localitate cu direcţia unei destinaţii care să vă permită să vă relaxaţi şi să vă regăsiţi unul pe celălalt. V-ar prinde bine să petreceţi timp de calitate împreună.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE LEU

Familia şi cariera te solicită destul de mult astăzi. La serviciu ai responsabilităţi mari şi mult stres de gestionat, iar acasă te aşteaptă multe treburi de rezolvat ori situaţii de familiare care necesită implicare şi consum emoţional din partea ta. Până diseară reuşeşti să împaci cumva capra şi varza, ceea ce îţi permite să te bucuri de un moment de respiro binevenit. Iar într-o atmosferă plină de armonie ca aceasta, romantismul va avea loc să se desfăşoare aşa cum se cuvine între tine şi cel drag. În anumite situaţii, nici nu este nevoie de mai mult pentru a fi fericiţi.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE FECIOARĂ

Te trezeşti în această dimineaţă cu faţa la cearşaf şi nu va fi nevoie ca partenerul să te calce prea tare pe coadă pentru a riposta cu o sumedenie de critici şi acuze. În cazul în care nu reuşeşti să te opreşti la timp, cere-ţi iertare până diseară. În cele din urmă, îţi va accepta scuzele, mai ales dacă sunt însoţite de planuri pe măsură de petrecere a Zilei Îndrăgostiţilor. Gândeşte-te la ceva special care crezi că îl/o va impresiona pe cel(a) din viaţa ta. Ceva simplu, cu gust i-ar plăcea cu siguranţă, fie că este un cadou sau altceva.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE BALANŢĂ

Nici tu nu te afli printre nativii(ele) semnelor cărora astrele le-au pregătit un mesaj special de Ziua Îndrăgostiţilor. Putem spune însă cu certitudine că apar cheltuieli în această dimineaţă şi nu este exclus ca ele să aibă o legătură cu faptul că nu ai reuşit să iei la timp un cadou persoanei iubite. Sau poate îţi dai seama că bugetul nu îţi permite să faci chiar tot ce ţi-ai dorit în această zi specială. Indicat ar fi să nu te precipiţi prea tare din această cauză. S-ar putea să apară unele oportunităţi de câştig ce te ajută în acest sens.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE SCORPION

Cu toate că se prefigurează unele tensiuni între tine şi persoana iubită în această dimineaţă, pare că Ziua Îndrăgostiţilor se termină totuşi într-o notă pozitivă pentru noi. Nici tu, nici partenerul nu lăsaţi prea uşor de la voi, iar când se întâmplă să ajungeţi să vă ciondăniţi, vă împăcaţi mai greu, dar s-ar putea ca atmosferei acestei zile să nu îi puteţi rezista până la urmă niciunul dintre voi. Aşa se face că seara vă surprinde unul în compania celuilalt, în momente de tandreţe pe care nu le veţi uita prea uşor. Profitaţi de la ele aşa cum se cuvine.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

De Ziua Îndrăgostiţilor, focus-ul tău cade pe muncă, cel puţin de dimineaţă. Acolo par să nu meargă lucrurile chiar aşa cum ţi-ai dori. Puţine lucruri din câte le-ai planificat decurg aşa cum ţi-ai dorit, ceea ce conduce la potenţiale erori sau situaţii încurcate pe care va trebui să le rezolvi în timp record. Nu îţi pierde cumpătul, caută să te menţii deasupra tuturor acestor provocări şi în cele din urmă le vei da de capăt. Odată ajuns(ă) acasă, este de înţeles dacă nu vrei să mai faci alteva decât să urmăreşti serialul TV preferat alături de persoana iubită, de exemplu.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE CAPRICORN

Pentru prima parte a acestei zile, se întrevede o atmosferă încărcată între tine şi partener. Poate tu eşti genul care nu sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor, în timp ce persoana iubită ţine la astfel de tradiţii. Dacă are totuşi iniţiativa unor planuri în acest sens, nu i-o reteza, tăindu-i aripile. Până la urmă, această sărbătoare este un pretext de a-ţi face timp de calitate cu cel drag într-o lume prea des în viteză, în care nu mai avem timp de romantism şi dovezi de afecţiune. Dacă conştientizezi la timp asta, s-ar putea să îl surprinzi chiar tu pe partener cu ceva frumos.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

S-ar putea să îţi fie destul de greu în această dimineaţă să faci faţă treburilor de la birou, dar şi situaţiilor casnice sau de familie care depind de tine. Ai de dat telefoane şi rezolvat probleme pe ambele fronturi în acelaşi timp, fapt pentru care prima parte a zilei te poate epuiza complet. Iar la serviciu nu poţi trage chiulul şi nici nu poţi face o treabă de mântuială, cu atât mai mult dacă eşti aproape să te califici pentru un bonus sau o primă. Cât priveşte Ziua Îndrăgostiţilor, astrele nu ne oferă detalii, ceea ce poate fi de bine.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE PEŞTI

În această dimineaţă, eşti într-o dispoziţie care poate să facă să se ajungă foarte uşor la conflict. Iar printre persoanele cu care ai putea ajunge să te contrezi riscă să se numere şi persoana iubită. Până diseară, reuşeşti totuşi să te calmezi şi să reinstaurezi armonia în raport cu oamenii cu care ai avut nişte schimburi de replici nu tocmai pozitive în prima parte a zilei. Cel mai probabil, acest lucru se datorează faptului că-ţi vine mai uşor să faci concesii şi pui pe primul loc nevoile şi dorinţele celorlalţi, fără a mai insista să ai dreptate în toate privinţele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici