HOROSCOP 17 APRILIE 2020: Zodiile pentru care se deschid noi orizonturi. Vinerea Patimilor oferă un bun prilej de introspecţie

HOROSCOP. Vinerea Patimilor oferă un prilej bun de introspecţie zodiilor de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti). Astăzi poposeşte Luna în semnul Peştilor, pe care îl asociem cu iertarea sinelui şi a aproapelui. Se anunţă rost de noi începuturi.

12143 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 APRILIE 2020: Zodiile pentru care se deschid noi orizonturi. Vinerea Patimilor oferă un bun prilej de introspecţie

Sursa: Profimedia

HOROSCOP 17 APRILIE BERBEC
 
Indiferent dacă eşti religios sau doar spiritual, Vinerea Mare îţi aduce o încărcătură emoţională aparte. Pe fondul vremurilor pe care le trăim, te surprinzi gândindu-te la trecut mai mult decât în alte dăţi. Rememorezi poate evenimente din trecut, sărbătorile pascale petrecute în formaţie completă, de care anul acesta poate nu ai parte. Nu te învinovăţi dacă uiţi să te bucuri de ce ai şi de faptul că tu şi cei dragi ai tăi sunteţi în siguranţă; este normal să te confrunţi cu temeri, frustrări şi să îţi permiţi să le laşi să le procesezi. Ajută să le înţelegi mai bine.
 
HOROSCOP 17 APRILIE TAUR  
 
Astăzi eşti mai conştient(ă) ca ieri de faptul că te aşteaptă unele sărbători atipice. În zilele de dinaintea lor, te întâlneai poate cu prietenii ori aşteptai cu înfrigurare venirea Paştelui. Acum te încearcă sentimente amestecate şi eşti empatic(ă) în raport cu apropiaţii care locuiesc la distanţe mai mici sau mai mari de tine şi pe care nu vei reuşi să îi vezi în acest an. Cu toate acestea, priveşti optimist(ă) către viitor. Te-ai gândit poate că efectele acestei perioade vor fi mai categorice, că-ţi vor afecta mai mult relaţia cu ceilalţi şi planurile de viitor, dar viitorul este încă promiţător.
 
HOROSCOP 17 APRILIE GEMENI
 
Dacă lucrezi astăzi, de acasă ori de la birou, te surprinde plăcut atitudinea şefilor. Dau dovadă de mai multă înţelegere decât în mod normal pentru această perioadă şi eşti recunoscător(oare) Universului pentru faptul că lucrurile sunt aşa cum sunt. Ce-i drept, perspectivele nu mai sunt aceleaşi, ţi-e teamă poate că speranţele ţi-ar putea fi înşelate, dar cel puţin momentan, nu ţi se oferă indicii clare că ar fi cazul să îţi faci griji pentru viitorul tău profesional. În plus, despărţirea de colegi şi superiori, chiar şi virtual dacă ai muncit la distanţă până acum, va fi una înduioşătoare cu adevărat.
 
HOROSCOP 17 APRILIE RAC  
 
În Vinerea Patimilor, Luna ajunge în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, fapt pentru care nu ar trebui să te ia prin surprindere faptul că predomină astăzi o dispoziţie meditativă. Aceasta este o zi în care să trimiţi un gând bun celor dragi aflaţi departe de casă, să vezi ce te-a învăţat perioada aceasta şi cum anume te-ai putea folosi de învăţămintele ei pentru a creşte pe plan personal. Cu siguranţă ţi-au fost fost ajustate priorităţile şi priveşti altfel lumea şi viaţa prin prisma recentelor evenimente. Ai şansa să creşti mult dacă întâmpini acum schimbarea cu braţele deschise.
 
HOROSCOP 17 APRILIE LEU
 
Şi tu te numeri printre nativii(ele) care se confruntă astăzi cu sentimente amestecate. Substratul acestei zile este oricum unul care îmbie la reflecţie, iar în cazul tău, intră sub lupa introspecţiei relaţia cu cei dragi: care a fost efectul acestei perioade asupra relaţiei cu cei dragi, cât de mult ai profitat de timpul suplimentar cu apropiaţii şi ce anume au scos la iveală circumstanţele actuale din subteranul parteneriatului de viaţă şi/ sau de afaceri în care eşti implicat(ă). O parte din aceste revelaţii s-ar putea să nu te bucure neapărat, dar pe de altă parte, ai văzut unde să lucrezi.
 
HOROSCOP 17 APRILIE FECIOARĂ
 
Luna tranzitează astăzi casa relaţiilor din horoscopul tău general, prilej bun să-ţi analizezi mai atent(ă) comportamentul în raport cu persoanele cu care convieţuieşti şi derulezi  activităţi profesionale, cum ar persoana iubită şi partenerul de afaceri, colaboratorii şi clienţii. Ai uneori tendinţă să ceri mult, eşti critic(ă) în privinţa multor aspecte şi nu faci rabat de la ceea ce consideri important, dar în circumstanţele actuale, poate ar fi cazul să dai dovadă de mai multă înţelegere. Trece prin filtrul raţiunii afirmaţiile şi judecăţile de valoare pe care eşti tentat(ă) să le faci. Sunt corecte şi bine fondate, dar nu binevenite acum.
 
HOROSCOP 17 APRILIE BALANŢĂ
 
Indiferent dacă ai muncit de acasă ori ai mers la birou până astăzi sau şi azi inclusiv, ţine minte că organismul tău ar putea fi destul de slăbit astăzi. Acum nu este momentul să fii superficial(ă) cu regulile de igienă menite să te protejeze în această perioadă critică. În plus, sistemul tău imunitar ar putea şi destul de greu încercat, pe de-o parte pentru că este primăvară şi pe de altă parte pentru că vezi mai rar soarele şi faci mai puţină mişcare decât de obicei. Caută aşadar să ai mai multă grijă de tine şi, în consecinţă, de apropiaţi.
 
HOROSCOP 17 APRILIE SCORPION 
 
Aceasta este o zi perfectă de petrecut în compania persoanei iubite şi/ sau a copiilor. Fie că vă îndeletniciţi cu activităţi proprii acestei perioade, cu pregătiri pentru masa pascală ori de Iepuraş, sau doar vă umpleţi timpul cu jocuri de societate, cert este că vă veţi distra de minune. Ba chiar s-ar putea să uitaţi pentru o clipă că nu trecem prin cea mai fastă perioadă din ultima vreme. În felul acesta, întâmpinaţi sărbătorile cu lumină în suflete şi cu speranţa că totul va fi bine. Este drept că acesta este un Paşte atipic, dar totuşi nu-i lipseşte liniştea specifică.
 
HOROSCOP 17 APRILIE SĂGETĂTOR
 
În cazul tău, apropierea Paştelui este un evenimente destul de greu de procesat emoţional dacă nu îi ai pe părinţi alături. Îţi permiţi cel mult să le duci din preparatele făcute de tine pentru masa de sărbători şi să staţi la o vorbă scurtă la distanţă. Dacă locuiţi în localităţi diferite, cel mai probabil nu îi vezi nici măcar atât, mulţumindu-te să îi auzi la telefon sau să îi vezi pe o videoconferinţă, în cazul în care ai apucat să le faci rost de mijloacele necesare şi să îi înveţi cum se utilizează. Nu este uşor, dar mai alină dorul.
 
HOROSCOP 17 APRILIE CAPRICORN
 
Felul în care comunici astăzi şi te raportezi la cei din jur este unul care oferă siguranţă şi încredere celor din jur. Fie că iei cuvântul în contexte formale sau asculţi un apropiat care nu trece printr-o perioadă prea grozavă, cert este că îţi înţelegi la nivel intuitiv interlocutorii, citindu-le discursurile printre rânduri şi formulând răspunsuri care trădează un simţ empatic pronunţat. Ceri mult de la cei din jur, dar în acelaşi timp realizezi că priorităţile sunt altele în vremurile pe care le trăim. Ai multe de câştigat cu o astfel de atitudine, iar beneficiile se vor vedea foarte curând.
 
HOROSCOP 17 APRILIE VĂRSĂTOR
 
Dacă nu ai finalizat încă pregătirile de Paşte, astăzi ar fi cazul să fii mai atent(ă) la cumpărături. S-ar putea să te întinzi mai mult decât te ţine plapuma, mai ales în privinţa cadourilor, încercând probabil să compensezi un anumit sentiment de neîmplinire asociat cu aceste sărbători printr-o multitudine de preparate pe masa pascală. Încearcă să îţi dai seama la timp că cei din casă nu vor reuşi să consume prea mult, iar invitaţii vor fi inexistenţi anul acesta. Rezumă-te la strictul necesar - o pască, un drob, o friptură de miel şi câteva ouă roşii - şi nu face risipă inutil.
 
HOROSCOP 17 APRILIE PEŞTI  
 
Luna îţi vizitează astăzi, în Vinerea Mare, semnul naşterii, motiv pentru care nu ar trebui să te surprindă faptul că eşti într-o dispoziţie sensibilă, poate emoţională şi chiar nostalgică astăzi. Eşti tentat(ă) să faci comparaţii cu alţi ani, cu ceea ce se întâmpla atunci în jurul acestei zile sau chiar în decursul ei. Dar deşi este greu să nu aluneci pe panta amintirilor, nu te lăsa cu totul dus(ă) de val şi ancorează-te în prezent. Acesta este un moment bun să fii recunoscător(oare) pentru ceea ce îţi oferă prezentul, cu bune, dar şi cu mai puţin bune. Universul te veghează.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici