HOROSCOP 17 octombrie 2019: Zodiile care vor avea parte azi de fler pe plan social şi spirit de iniţiativă

Luna intră în această dimineaţă în semnul Gemenilor, de unde îi trasează un aspect armonios de trigon lui Marte din Balanţă. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) au parte azi de spirit de iniţiativă şi fler pe plan social.

14244 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 octombrie 2019: Zodiile care vor avea parte azi de fler pe plan social şi spirit de iniţiativă

HOROSCOP 17 octombrie 2019: Zodiile care vor avea parte azi de fler pe plan social şi spirit de iniţiativă

BERBEC

Joia aceasta te găseşte într-o dispoziţie socială, deschisă la dialog, semn că dacă ai în program astăzi întrevederi de afaceri, personale sau de networking, şansele sunt mari să obţii ceea ce îţi doreşti de pe urma lor. În cazul în care eşti single, dar ai pus ochii pe cineva special, azi ar fi o zi bună să îţi faci curajul să îl/o inviţi la o cafea. Dacă sunteţi de ceva timp împreună, poate nu ar fi rău să îi propui să ieşiţi undeva frumos după programul de la muncă. Vă va prinde bine să povestiţi fără presiunea unor treburi urgente.

TAUR

Se anunţă o zi bună pentru tine în plan profesional şi financiar. Pe fundalul astral de azi, cele două domenii s-ar putea împleti frumos; dai dovadă de randament şi te încadrezi exemplar în anumite cerinţe sau termene-limită, ceea ce te recomandă pentru un bonus la salariu sau orice alt tip de fidelizare financiară. În cazul altor nativi(e), randamentul sporit se manifestă mai degrabă în sectorul preocupărilor extraprofesionale care le permit să îşi suplimenteze veniturile şi/ sau să îşi valorifice unele economii. Oricare ar fi situaţia, cert este că te îndrepţi în direcţia cea bună în planul muncii. Ţine-o tot aşa!

GEMENI

Dacă ceva te animă şi îţi stârneşte interesul, cerul este limita. Eşti neobosit(ă) în ceea ce faci, dai dovadă de implicare şi nu te mulţumeşti cu puţin. Pentru unii(ele) nativi(e), aceasta înseamnă că sunt capabili(e) să facă eforturi pentru pentru a cuceri pe acel cineva care le-a captat atenţia. În cazul altora, este vorba despre un hobby căruia îi dedică mai mult timp, probabil din dorinţa de a-l transforma cât de curând într-o afacere de suflet. La fel de multă atenţie s-ar putea să acorzi şi preocupărilor copiilor. Se vede că te interesează pasiunile lor şi cauţi să le împărtăşeşti.

RAC

Astrele s-ar putea să îţi sublinieze astăzi latura introvertită, dar cu toate acestea, nu eşti într-o formă care lasă de dorit. Până la urmă, a sta în umbră şi a acţiona din culise vin cu beneficiile lor; îi poţi observa atent pe ceilalţi şi îţi pregăteşti în linişte planul de bătaie, astfel încât să înregistrezi succesul scontat în orice situaţie. Poţi aplica această tactică şi acasă, mai ales dacă plutesc tensiuni în aer. Nu te implica în intrigi, ci caută mai degrabă o metodă prin care să le rezolvi eficient, readucându-i pe cei dragi în echilibru cu obiectivele voastre comune.

LEU

Acestea este o zi prielnică pentru tot ceea ce implică interacţiuni cu alte persoane. Sunt favorizate cu precădere întâlnirile şi discuţiile care vizează implementarea sau extinderea unui proiect, dezbateri cu privire la conturarea unor strategii de dezvoltare ori obţinerea unor sponsorizări. Indiferent dacă iniţiativele acestea îţi aparţin sau doar eşti implicat(ă) în ele într-o formă sau alta, cert este că nu îţi lipsesc flerul, viziunea de ansamblu şi capacitatea de a fi înţeles(asă). De la fel de mult succes ai parte şi în plan social, unde te bucuri de multă trecere în rândul celorlalţi. Eşti popular(ă) şi se vede asta.

FECIOARĂ

În plan profesional, dar mai ales financiar, se întrevede o zi norocoasă. Pare că ai dat dovadă de multă implicare la serviciu şi nu este exclus să fi făcut şi unele concesii pentru a ajunge în punctul în care te afli acum. Toată oboseală a fost însă spre binele tău deoarece ai ajuns acum în punctul în care poţi emite unele pretenţii în plan financiar. Dacă nu vin din partea conducerii promisiuni ferme cu privire la un bonus sau o mărire salarială, poţi să îţi faci tu curajul să le obţii. Nu ţi-ar strica să programezi o audienţă la superiori.

BALANŢĂ

Eşti alert(ă) azi din punct de vedere mental, iar acest lucru se vede din viteza de reacţie de care dai dovadă. Calculezi repede toate variabilele şi ştii cam la ce să te aştepţi. Aşa se face că joia aceasta este una propice pentru a descurca iţele unor probleme birocrative, care vizează o călătorie la o distanţă mai mare de casă ori pentru a promova un examen foarte important. Aşteaptă-te aşadar la o zi în care eşti tot timpul în mişcare şi angrenat(ă) într-o sumedenie de activităţi. Cu toate acestea, nu te pierzi cu firea şi faci faţă cu brio încercărilor.

SCORPION

Cu toate că nu stai tocmai pe roze cu energia, reuşeşti să te menţii în controlul lucrurilor care ţi se întâmplă. Eşti sigur(ă) pe forţele tale şi stăpân(ă) pe tine, semn că nicio schimbare de macaz, oricât de neaşteptată sau de mare, nu te va deturna de la scopurile pe care ţi le-ai propus. Este drept că pot apărea tentative în acest sens; ţi se pun la încercare capacitatea de a face faţă la stres şi răbdarea, dar rămâi pe metereze şi nu da înapoi. În cele din urmă, vei ieşi victorios(oasă), în ciuda problemelor cu care poţi să te-ntâlneşti.

SĂGETĂTOR

Ai parte azi de susţinerea astrelor atât în plan relaţional, cât şi la nivel social. Prin urmare, dacă intenţionezi să conduci negocieri în vederea stabilirii unui parteneriat, a unei colaborări sau vrei să obţii un contract important, ai parte de toate premisele unui succes răsunător în acest sens. Eşti asertiv(ă) fără să virezi în agresivitate, ceea ce te pune într-o lumină bună şi te recomandă ca o persoană pe care se poate conta. Siguranţa de sine îţi vine într-ajutor şi în rândul prietenilor, respectiv în raport cu partenerul, mai ales dacă trebuie să joci rolul de sprijin în această perioadă.

CAPRICORN

Se prefigurează o zi în care îţi merge bine în plan profesional. Afişezi un nivel ridicat de randament, ceea ce îţi permite să duci la bun sfârşit sarcini suplimentare de lucru, altele pe lângă cele pe care ţi le-ai propus să le finalizezi astăzi. Aceste perfomanţe s-ar putea să ţină însă şi de capacitatea ta de a te autmotiva. Pare că ai suficiente motive pentru a-ţi depăşi norma pe azi; poate vrei să ajungi mai repede acasă ori vrei să te califici pentru o primă. Oricare ar fi obiectivele pentru care faci aceste eforturi, cert este că îţi iese bine.

VĂRSĂTOR

Viaţa ta sentimentală se află astăzi sub auspicii bune din partea astrelor, fapt evident mai ales în cazul nativilor(elor) acestui semn care se află la început de drum cu actualul partener sau care încearcă de ceva vreme să abordeze pe acel cineva special. Experienţele în doi de astăzi vă permit să vă cunoaşteţi mai bine sistemele de referinţă sau poate descoperi compatiblităţi între preocupările tale şi ale persoanei pe care o placi, ceea ce te ajută să-ţi faci curajul să-i vorbeşti. De susţinere din partea planetelor se bucură şi acei(le) nativi(e) care derulează afaceri de suflet sau sunt liber profesionişti.

PEŞTI

Aceasta poate fi o zi favorabilă pentru a descurca unele probleme familiale, mai ales dacă trenează de multă vreme şi au produs tensiuni în atmosfera de acasă. Eşti ferm(ă), dar blând(ă) în acelaşi timp, semn că poţi conduce discuţiile cu cei dragi, oricât de grele ar fi, într-o direcţia bună, benefică vouă tuturor pe termen lung. Este drept că orgoliile pot scăpa uneori de sub control, dar îi cunoşti prea bine şi ştii cum să îţi redobândeşti calmul, astfel încât să vă alegeţi cu ceva bun de pe urma lor. Dacă te confrunţi cu litigii patrimoniale, se anunţă succese importante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici