HOROSCOP 23 octombrie 2019: Zodiile care vor fi provocate să dea piept cu realitatea pe plan personal şi profesional

Soarele intră astăzi în semnul Scorpionului, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) ar putea fi mai sensibile în următoarele săptămâni, iar cele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) sunt provocate să dea piept cu realitatea în ceea ce priveşte anumite chestiuni personale şi profesionale.

11892 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 octombrie 2019: Zodiile care vor fi provocate să dea piept cu realitatea pe plan personal şi profesional

HOROSCOP 23 octombrie 2019

BERBEC

Soarele poposeşte azi în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, ceea ce înseamnă că săptămânile următoare ţi-ar putea aduce multe oportunităţi de suplimentare a resurselor comune şi/ sau de a valorifica o parte din economiile pe care le-aţi realizat împreună. Între timp însă, trebuie să rezolvaţi problemele care ţin de modul în care vă gestionaţi orgoliile. Tu sau partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, colaboratorii şi clienţii puteţi avea tendinţa de vă aroga o autoritate mai mare decât cea care vă revine în limitele stabilite de comun acord.

TAUR

Soarele ajunge astăzi în casa cuplului din horoscopul tău general, indiciu cum că ar trebui să te concentrezi pe viaţa sentimentală în următoarele săptămâni. Indiferent dacă relaţia cu partenerul este una consacrată sau abia aţi pornit la drum împreună, cert este că puteţi înregistra progrese mari în perioada aceasta. În tot ceea ce vă propuneţi să realizaţi, este important să daţi dovadă de sinceritate faţă de voi înşivă şi de celălalt. Altfel, secretele s-ar putea să iasă la iveală şi să conducă la probleme ceva mai târziu. Acelaşi sfat se aplică şi parteneriatelor de afaceri, colaborărilor sau altora relaţii sentimentale.

GEMENI

Soarele intră azi în casa muncii din horoscopul tău general, indiciu cum că te aşteaptă câteva săptămâni de muncă destul de aglomerate şi solicitante. Iar cum acest sector mai simbolizează şi bunăstarea fizică, este de aşteptat să resimţi în tot corpul presiunea cu care te confrunţi la locul de muncă. Aşadar, trebuie să te menţii într-o stare perfectă de echilibru interior, astfel încât să nu te epuizezi mental şi să nu mai dai randament la serviciu. Pe lângă exerciţiile de management al stresului, mai încearcă să faci câteva ajustări stilului tău de viaţă şi alimentaţie. Îţi vor prinde foarte bine.

RAC

Soarele tranzitează de astăzi începând casa cuplului şi a copiiilor din horoscopul tău general, semn că celor dragi ar trebui să le rezervi un loc fruntaş în ierarhia priorităţilor tale din următoarele săptămâni. Cuplurile care urmăresc să-şi întemeieze o familie pot primi veşti bune în acest sens, iar cei mici din familiile acestor nativi(e) îşi corijează aspecte din comportament care lăsau de dorit. Tot pe fondul acestui tranzit, relaţiile consacrate îşi recapătă dinamismul, ieşind din inerţia în care au intrat cu ceva timp în urmă. Cele aflate la început de drum se bucură de ocazii să îşi exploreze compatibilitatea intimă.

LEU

Soarele poposeşte azi în casa familiei din horoscopul tău general, direcţionându-ţi atenţia în planul domestic unde au loc în această tot felul de schimbări şi reglaje. Acordă aşadar mai multă atenţie la ceea ce se întâmplă în familia de origine şi cea pe care ţi-ai întemeiat-o tu. Poate ai putea să le fii cumva de ajutor celor dragi, mai ales dacă traversează o perioadă mai dificilă. Amplasarea luminătorului principal în acest sector prognozează, de asemenea, o evoluţie rapidă în cazul acelor nativi(e) care derulează lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare a spaţiului de locuit sau care caută să îl achiziţioneze.

FECIOARĂ

Cu Soarele în casa comunicării şi a deplăsărilor pe distanţe scurte, se arată la orizont câteva săptămâni în care trebuie să te ocupi de tot felul de activităţi. Aşadar, este foarte important să ţii telefonul şi laptop-ul pe aproape în caz că trebuie să telefonezi pe cineva urgent sau să răspunzi unui e-mail în cel mai scurt timp. Nu este exclus, de asemenea, să îţi petreci o bună parte din zilele lucrătoare în maşină, într-o fugă continuă dintr-o parte în alta a oraşului. Eşti bine conectat(ă) la tot ce se întâmplă în jur, dar trebuie să fii foarte bine organizat(ă).

BALANŢĂ

În cazul tău, Soarele ajunge astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, semn că nu vei duce lipsă în perioada următoare de oportunităţi de rotunjire a veniturilor şi/ sau de a investi o parte din economiile pe care le-ai făcut pentru a genera profit. Trebuie să te pregăteşti însă moral pentru un volum mai mare de muncă sau pentru a da dovadă de un randament mai ridicat decât în mod normal. Altfel, poţi să nu beneficiezi de şansa unei prime sau de posibilitatea de a solicita mărirea salarială pe care ţi-o doreşti. Demonstrează că le meriţi.

SCORPION

Sosirea Soarelui în semnul naşterii tale nu aduce doar sezonul aniversărilor pentru nativii(ele) Scorpion, ci şi o grămadă de oportunităţi să se reinventeze. Acest astru favorizează orice iniţiativă care vizează creşterea stimei de sine; fie că optezi pentru o tunsoare nouă sau îţi înnoieşti garderoba, fie că alegi să te raportezi altfel decât până acum la cei din jur, cert este că astfel de schimbări te vor ajuta să-ţi regăseşti tonusul proaspăt şi să te poziţionezi mai bine în relaţie cu ceilalţi. Gândeşte-te cum te poţi apropia mai mult de adevăratul tău potenţial şi fă primii paşi în această direcţie.

SĂGETĂTOR

Tranzitul Soarelui prin casa subconştientului din horoscopul tău general poate acţiona asemenei unei săbii cu două tăişuri. Pe de-o parte, s-ar putea să readucă în actualitate temeri şi frustrări pe care credeai că le-ai depăşit cu ceva timp în urmă. Pe de altă parte, te şi ajută să vezi ce anume le provoacă şi cum le poţi procesa mai eficient. În primă fază, încearcă totuşi să nu te laşi prea mult influenţat(ă) de ele. Acordându-le prea multă atenţie, le permiţi să ia decizii în locul tău şi să te pună în unele situaţii pe care le-ai fi putut evita uşor.

CAPRICORN

Schimbarea de semn a Soarelui îţi mută centrul de interes în plan social şi te provoacă să fii mai activ(ă) la nivel extraprofesională. Pe parcursul următoarelor săptămâni, ai putea întâlni multe persoane care gândesc similar ţie şi cu care împărtăşeşti idealuri şi viziuni, iar unele dintre ele îţi pot oferi sfaturi preţioase despre cum anume ţi-ai putea transpune visurile în realitate. Nu este exclus chiar să ajungeţi să formaţi un parteneriat în vederea dezvoltării unui proiect comun. În orice caz, cert este că nu îţi vor lipsi oportunităţile de networking şi de a cunoaşte oameni dispuşi să investească în tine.

VĂRSĂTOR

În cazul tău, Soarele îşi resfrânge influenţa în plan profesional. Pe parcursul şederii sale în casa aferentă din horoscopul tău general, creează tot felul de oportunităţi să ieşi la rampă şi să îţi demonstrezi valoarea ca profesionist. Ai multe de arătat, dispui de toate atuu-urile necesare pentru a persevera şi acum a venit momentul să le arăţi şi celorlaţi că nu te laşi până când nu obţii recunoaşterea profesională pe care o meriţi. Este drept că acest proces vine la pachet cu multe renunţări în plan personal, dar odată ce ai ajuns acolo unde ţi-ai propus, îţi poţi schimba priorităţile.

PEŞTI

Soarele intră azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a deplasărilor pe distanţe lungi din horoscopul tău general. Pentru unii nativi(e), activează oportunităţi de a-şi consolida cunoştinţele în domeniu prin frecventarea de cursuri de perfecţionare continuă sau la seminare, în ţară sau străinătate. Pe alţi(te) nativi(e), le mobilizează să participe la schimburi de experienţă sau să întreprindă delegaţii la depărtare de casă. Sau poate doar te provoacă să te cunoşti mai bine prin călătorii sau experienţe care te ajută să-ţi lărgeşti orizonturile. Indiferent de categoria în care te găseşti, cert este că vei învăţa multe în următoarele săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici