HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2020: Zi extrem de tensionată pentru zodiile Cardinale

Ziua începe şi se termină cu un aspect tensionat de careu între Luna din Berbec şi Jupiter, respectiv Pluto din Capricorn, semn că planurile zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) pentru această dimineaţă şi seară s-ar putea să nu stea în picioare.

21362 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2020: Zi extrem de tensionată pentru zodiile Cardinale

După-amiază, semnele de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) se bucură de sprijin cosmic din partea conjuncţiei Lunii cu Venus în Berbec.

HOROSCOP 27 FEBRUARIE BERBEC 

Se menţine şi astăzi climatul tensionat între tine şi cei cu care derulezi activităţi profesionale. Ei se aşteaptă poate la un alt gen de atitudine din partea ta, iar felul în care te comporţi trădează doar cât de mult îţi doreşti să îţi impui punctul de vedere. Ai mai mult de câştigat dacă te arăţi conciliant(ă) şi dispus(ă) să ajungi la un compromis. În cazul altor nativi(e), atmosfera încărcată se poate manifesta în cuplu, mai ales dacă există o diferenţă mare de statut social/ profesional între parteneri. Cel care are o altă poziţie crede că îşi permite să emită pretenţii.
 
HOROSCOP 27 FEBRUARIE TAUR  
 
Nu pari a fi astăzi într-o formă prea bună, mai ales din punct de vedere emoţional. Te confrunţi poate cu unele temeri sau dezamăgiri peste care nu poţi să treci sau ale căror urmări le percepi încă. Ce a fost, a fost, iar pentru a privi optimist către viitor, ai nevoie să te detaşezi de trecut. S-ar putea ca o schimbare de perspectivă să fie suficientă pentru a detecta oportunităţi acolo unde altfel ar fi văzut doar repercusiunile unor decizii neinspirate. Caută aşadar să ieşi din acest tipar de gândire şi să îţi reorientezi privirea către ceva pe termen lung.
 
HOROSCOP 27 FEBRUARIE GEMENI 
 
Arareori se întâmplă ca socoteala de pe hârtie să se potrivească cu ce găseşti la faţa locului, iar astăzi se întâmplă să dai piept fix cu o situaţie de genul acesta. Şansele sunt mai mari să te trezeşti cu surprize dacă activezi în cadrul unui proiect pe care nu-l gestionezi tu sau dacă eşti liber profesionist(ă). În primă fază, încearcă să nu te împotmoleşti de ceea ce nu merge conform planului. Vezi dacă-ţi poţi adapta planul de acţiune pe parcurs, astfel încât să nu baţi pasul pe loc până când se mai liniştesc lucrurile şi te poţi apuca de treabă.
 
HOROSCOP 27 FEBRUARIE RAC  
 
Tensiuni cu ceilalţi se manifestă astăzi atât în plan profesional, cât şi în raport cu partenerul de viaţă. Cu toţii aveţi personalităţi puternice, care nu ar renunţa la propriile viziuni doar de dragul consensului, iar atunci când nu naşte progres, o atitudine ca aceasta conduce la ciocniri de orgolii extrem de agresive. Nu eşti departe de a te confrunta chiar azi cu o asemenea situaţie, deci caută să iei atitudine înainte ca spiritele să se încingă. Spune lucrurilor pe nume şi dă în vileag motivul pentru care lucrurile nu evoluează aşa cum v-aţi fi aşteptat. Poate reuşiţi să schimbaţi traiectoria.
 
HOROSCOP 27 FEBRUARIE LEU 
 
Nici astăzi nu ai parte de o zi prea uşoară la locul de muncă. Pare că nu ai reuşit să te degrevezi de sarcinile restante, ceea ce a dus probabil la o aglomerare şi mai mare acum, pe final de săptămână. La fel de posibil este să se fi redus termenul-limită al unor treburi pe care ar fi trebuit să le finalizezi abia mai târziu, ceea ce îţi suprasolicită şi mai mult programul. În condiţii ca acestea, este foarte important să te asiguri că te odihneşti suficient şi că mănânci sănătos. Ai nevoie de energie pentru a face faţă provocărilor.
 
HOROSCOP 27 FEBRUARIE FECIOARĂ 
 
Planează astăzi o atmosferă încărcată între tine şi persoana iubită şi/ sau copii. S-a strecurat o sămânţă de neîncredere între voi care a crescut destul de mult la adăpostul lipsei de comunicare între tine şi cei dragi. Aşa se face că, în subteranul relaţiei voastre, s-au dezvoltat suspiciuni sau temeri pe care nu aţi avut curajul să le faceţi cunoscute. Profită de climatul astral al acestei zile pentru a-ţi face cunoscute gândurile, cu riscul ca ele să îi lezeze la început pe apropiaţi. În caz contrar, s-ar putea să vă treziţi că v-aţi ascuns mult prea multe lucruri unii altora.
 
HOROSCOP 27 FEBRUARIE BALANŢĂ  
 
Se continuă astăzi starea de încordare din planul vieţii de familie. La chestiunile casnice, de familie sau locative de ieri, s-ar putea adăuga astăzi alte pricini de discordie. Greu de spus ceea ce îţi pune capacul, dar cert este că nu mai durează mult până când te lansezi în declaraţii pe care vei ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Ia mai bine calea concilierii şi convoacă-i pe cei dragi, dar mai ales pe partener, la o şedinţă de familie. În definitiv, dacă nu vorbiţi pe şleau despre ce vă deranjează, nu veţi ajunge la o concluzie satisfăcătoare.
 
HOROSCOP 27 FEBRUARIE SCORPION  
 
Rişti să te confrunţi astăzi cu tot felul de încurcături la locul de muncă. Întrucât pronosticurile nu sunt prea favorabile, se cade să eviţi să comunici lucruri importante prin e-mail ori la telefon. Iar dacă unele programe de la serviciu îţi faci probleme, asigură-te că ţi-ai luat măsuri de precauţie. În caz contrar, s-ar putea ca erorile survenite să te devanseze destul de mult cu treaba. Dacă ai programat astăzi un consult, poate nu ar fi rău dacă ai cere o a doua părere, mai ales dacă diagnosticul nu este cel la care te aşteptai. Ar putea fi unul greşit.
 
HOROSCOP 27 FEBRUARIE SĂGETĂTOR  
 
S-ar putea ca ieri să nu îţi fi prea reuşit să te abţii de la cheltuieli. În cazul în care ai băgat mâna prea adânc în buzunar, ar fi cazul ca astăzi să stai mai departe ca oricând de magazinele tale preferate. Eşti foarte aproape de a atenta la bugetul de weekend, ceea ce îţi poate pune în primejdie angajamentele sociale din acest sfârşit de săptămână. Dacă trebuie să achiziţionezi un cadou, limitează-te la acel produs, iar în rest, încearcă să îţi drămuieşti resursele cu ceva mai multă atenţie. În caz contrar, va fi nevoie să apelezi la unele economii.
 
HOROSCOP 27 FEBRUARIE CAPRICORN  
 
Joia aceasta se arată a fi una nu tocmai favorabilă momentelor petrecute cu familia, mai ales cu cea extinsă. Timpul petrecut împreună vă aduce inevitabil în punctul în care se pun pe tapet subiecte de discuţie care conduc la descărcări de nervi şi replici cu încărcătură nu tocmai pozitivă. De regulă, nu abordaţi anumite teme dacă ştiţi că vă conduc într-o astfel de direcţie, dar de data aceasta, s-ar putea să vă daţi seama prea târziu că aţi ajuns pe un teren minat. Tot ce mai poţi face în asemenea circumstanţe este să schimbi direcţia în care a luat-o conversaţia.
 
HOROSCOP 27 FEBRUARIE VĂRSĂTOR 
 
Surprizele mai puţin plăcute s-ar putea ţine şi astăzi scai după tine. Dacă te deranjează ce spune gura lumii, încearcă să nu mai pleci urechea la ea. Cofirmările venite din exterior sunt de bun augur, dar nu ar trebui să te influenţeze prea mult. În anumite situaţii, feedback-ul pe care îl primeşti s-ar putea să nu fie cel pe care îl doreşti, fapt pentru care ar fi indicat să nu depinzi prea mult de el, mai ales în luarea unor decizii cu bătaie lungă. Ai încredere în vocea interioară şi în direcţia în care îţi dictează instinctul să o urmezi.
 
HOROSCOP 27 FEBRUARIE PEŞTI 
 
Aceasta nu este o zi favorabilă investiţiilor. Ai nevoie de planuri bine puse la punct, care nu prezintă riscuri sau situaţii care se pot întoarce împotriva ta. Ce-i drept, ai lângă tine persoane pe care te poţi baza, dar simpla lor prezenţă nu este suficientă pentru ca lucrurile să meargă în direcţia potrivită. În consecinţă, ţine cont că graba strică treaba şi nu îţi lua angajamente decât atunci când eşti sigur(ă) că nu te vei alege cu o pagubă sau cu pierderi care te vor trage-n jos. Aceeaşi recomandare este valabilă şi dacă te gândeşti să mizezi totul pe-o relaţie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici