HOROSCOP 3 MARTIE 2020: Zi dificilă pentru zodiile Mutabile. Nici zodiile Cardinale nu au o zi prea reuşită

În prima parte a acestei zile, se creează un aspect tensionat de careu între Luna din Gemeni şi Neptun din Peşti, semn că şi în această dimineaţă zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) nu sunt în graţiile astrelor.

8276 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 MARTIE 2020: Zi dificilă pentru zodiile Mutabile. Nici zodiile Cardinale nu au o zi prea reuşită
După orele amiezii, Venus din Berbec aderă la acelaşi tip de aspect cu Saturn din Capricorn, fapt pentru care semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) ajung şi ele să experimenteze probleme în plan financiar, profesional şi sentimental.
 
HOROSCOP 3 MARTIE BERBEC 
 
Marţea aceasta se deschide şi ea cu unele potenţiale veşti proaste. Sau poate te lezezi din nou foarte uşor la auzul unor cuvinte sau după ce eşti martorul(a) unor gesturi care crezi că au rolul de a te supăra. Atmosfera nu pare să se îmbunătăţească prea mult spre dup-amiază. Eşti destul de afectat(ă) de dimineaţă, ceea ce îţi poate face destul de dificilă misiunea de a face faţă răspunderii care îţi revine la serviciu. Ori ajung să se işte unele tensiuni între tine şi superiori, la care nici nu s-ar fi ajuns astfel. Încearcă să fii ceva mai raţional(ă) totuşi.
 
HOROSCOP 3 MARTIE TAUR  
 
În prima parte a acestei zile, ai putea constata că nu dispui de fondurile necesare pentru a da un avânt proiectelor în care eşti implicat(ă) sau pe care le dezvolţi. În cazul altor nativi(e), dimineaţa vine la pachet cu aparente oportunităţi de investiţie, dar care reprezintă însă sursele unor viitoare pagube. De asemenea, dacă ţi se solicită un împrumut, gândeşte-te bine dacă bugetul îţi permite aşa ceva. Dup-amiaza te găseşte destul de abătut(ă), semn că evenimentele din prima jumătate a acestei zile te-au afectat destul de mult. Încearcă totuşi să te bucuri de timpul liber de după programul de serviciu.
 
HOROSCOP 3 MARTIE GEMENI  
 
Dimineaţa acestei zile poate fi una de-a dreptul copleşitoare pentru tine. Volumul de muncă este mare sau ai parte de răspunderi greu de dus. Unde mai pui că nici şefii nu par a fi într-o dispoziţie prea bună. În felul acesta, nu este de mirare dacă stresul şi presiunea riscă să îşi lase amprenta asupra ta. Dacă nu reuşeşti să te aduni până dup-amiază, ţine cont de faptul că lucrurile pot escala. Ai putea începe să dezvolţi temeri referitoare la viitorul unor relaţii sau proiecte ori pentru ziua de mâine în general. Sau se formează în jurul tău situaţii complicate.
 
HOROSCOP 3 MARTIE RAC  
 
Prima jumătate a acestei zile te găseşte destul de apatic(ă), ba chiar îngrijorat(ă) în legătură cu unele lucruri pe care nu prea le poţi controla. Către orele amiezii, cineva din mediul profesional sau din viaţa ta privată poate încerca să profite de vulnerabilitatea ta prin şantaj sau manipulare. Iese la iveală o speţă în raport de care partenerul de viaţă şi/ sau cineva de la serviciu încearcă să-şi impună punctul de vedere peste al tău. Tendinţa ta poate fi aceea de a ceda, dar ştii în sinea ta că ai dreptate şi că ar trebui să lupţi pentru ce crezi.
 
HOROSCOP 3 MARTIE LEU  
 
Nu pari a fi într-o formă prea bună în această dimineaţă. Te frământă tot felul de gânduri referitoare la modul în care vor evolua unele relaţii sau proiecte în care eşti implicat(ă). În ceea ce le priveşte, viitorul nu arată prea bine, dar în raport cu anumite aspecte, nici nu prea ai ce face altceva decât să aştepţi şi să acţionezi atunci când ţi se dă ocazia. Nici la serviciu nu par să meargă prea bine lucrurile. Probabil din cauza stresului, rişti să te împotmoleşti la unele sarcini de lucru. Nu-ţi lipsesc experienţa şi cunoştinţele, ci încrederea de sine necesară.
 
HOROSCOP 3 MARTIE FECIOARĂ  
 
În dimineaţa aceasta se pot duce lupte aprige pentru putere în cuplu. Unul dintre voi vrea să îţi impună punctul de vedere şi să dicteze planul de acţiune într-o chestiune care vă priveşte pe amândoi. Dacă nu reuşiţi să ajungeţi la un armistiţiu până la orele amiezii, este posibil să degenereze treaba după prânz. Cel care vrea să iasă câştigător va încerca să apeleze la metode neortodoxe de persuasiune, ca şantajul şi manipularea, strategii care pot avea efectul de a coroda fundaţia încrederii pe care o aveţi unul în celălalt. Nu lăsa să se ajungă la asemenea manifestări în relaţie.
 
HOROSCOP 3 MARTIE BALANŢĂ  
 
Te aşteaptă o dimineaţă teribil de ocupată şi solicitantă. Sarcinile de lucru pe care le primeşti nu sunt tocmai uşoare, fapt prin care se înţelege dacă uneori te simţi cu totul pierdut(ă). Ideea este să faci ce poţi la serviciu şi să nu aduci cu tine acasă problemele pe care le-ai întâmpinat acolo şi pe care nu ai reuşit să le rezolvi. În cac contrar, s-ar putea să te alegi cu reproşuri din partea persoanei iubite, care simte că nu te implici în chestiunile locative, domestice sau casnice care sunt pe agenda acestei zile. Separă cele două domenii de viaţă.
 
HOROSCOP 3 MARTIE SCORPION  
 
În prima parte a zilei, aşteaptă-te la tensiuni între tine şi partener, generate cel mai probabil de faptul că nu aţi fost deschişi unul cu celălalt referitor la anumite chestiuni la momentul potrivit. Poate reuşiţi să staţi la masă şi să aveţi o discuţie calmă pe aceste subiecte. Spre dup-amiază însă, apar probleme la locul de muncă sub forma unor urgenţe sau a unor complicaţii care implică unele sarcini teoretic simple. Încearcă să nu aduci stresul resimţit acasă dincolo de pragul biroului, căci altfel nu vei reuşi să gestionezi corect situaţiile complexe care se creează la locul tău de muncă.
 
HOROSCOP 3 MARTIE SĂGETĂTOR  
 
Prima jumătate a zilei stă şi în cazul tău sub semnul unor neînţelegeri cu partenerul pe teme casnice, domestice sau locative. Nu reuşiţi poate să vă puneţi de acord în legătură cu cea mai bună metodă de a aborda o problemă care vizează întreaga familie. Dacă se iscă tensiuni, nu încerca să le aplanezi printr-un cadou sau altă astfel de metodă de a cumpăra armonia în cuplu. Partenerul ar aprecia mai mult dacă ai da dovadă de ascultare activă, pentru a găsi de comun acord o strategie de depăşire a situaţiilor cu care vă confruntaţi în viaţa voastră de familie.
 
HOROSCOP 3 MARTIE CAPRICORN 
 
Şi pe tine riscă să te acapareze stresul în această dimineaţă. Ai multe de rezolvat la serviciu, iar lucrurile nu par să meargă conform planului. Este important să îţi iei măsuri de precauţie, astfel încât să nu pierzi progresul pe care l-ai înregistrat în cadrul unor sarcini de lucru şi aşa complicate. După orele amiezii, s-ar putea ca presiunea acumulată la serviciu să refuleze acasă ori, mai exact, în raport cu familia. Ceva din comportamentul lor riscă să îţi pună capac şi să te transforme într-o bombă cu ceas. Caută să nu îţi verşi nervii pe cei dragi ai tăi.
 
HOROSCOP 3 MARTIE VĂRSĂTOR
 
Prima parte a acestei zile poate veni la pachet cu cheltuieli destul de mari, dar pe unele dintre ele ai capacitatea de a le controla. Aşadar, dacă ceva nu reprezintă o necesitate, poate nu ar strica să laşi achiziţionarea sa pe altă dată. Acum trebuie să te concentrezi pe ceea ce îţi este de maximă trebuinţă, iar ceea ce vizează satisfacţia ta sau a celor dragi poate să mai aştepte puţin. Spre seară, ai putea primi o veste tristă sau constaţi că se vehiculează bârfe despre tine. Încearcă să nu crezi totuşi fără să cercetezi în prealabil ce se spune.
 
HOROSCOP 3 MARTIE PEŞTI  
 
În prima jumătate a acestei zile, ai putea avea parte de unele neînţelegeri în raport cu familia, la care se adaugă, după orele amiezii, anumite probleme care vizează incapacitatea ta de a susţine unele planuri personale de viitor. Sau poate că te aşteptai la sprijin financiar din partea unor persoane care s-au arătat dispuse să te ajute pentru a-ţi vedea viziunea tradusă în practică. Cert este că stabilitatea ta materială pe termen lung te preocupă destul de tare, iar tensiunile experimentate acasă nu fac decât să îţi accentueze cumva această angoasă. Caută să te linişteşti, nu e decât ceva temporar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici