HOROSCOP 7 MARTIE 2020: Ce nu ar trebui să facă azi zodiile Fixe

HOROSCOP 7 MARTIE. Luna ,,merge în gol” astăzi prin semnul Leului, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) nu ar trebui să facă astăzi lucruri care ies din tiparul lor obişnuit.

4374 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 MARTIE 2020: Ce nu ar trebui să facă azi zodiile Fixe

Sursa foto: Profimedia

Ies, de asemenea, din discuţie deciziile care aduc cu ele schimbări drastice în planul financiar, sentimental sau profesional.

HOROSCOP 7 MARTIE BERBEC

Luna se mişcă astăzi printr-o casă din horoscopul tău generală asociată hobby-urilor, copiilor şi iubirii, semn că ea favorizează orice activitate care te aduce mai aproape de pasiunile tale, de cei mici ori persoana iubită. Indiferent care sunt planurile tale în acest sens, cert este că ele vor merge aşa cum ţi-ai propus, aducând un plus de voie bună şi dinamism în viaţa ta. Parcă nu ar strica să faci mai des planuri cu apropiaţii.

HOROSCOP 7 MARTIE TAUR

În astrograma ta solară, Luna ocupă astăzi casa familiei, prilej numai bun să-ţi dedici o parte din timpul liber pe care îl ai la dispoziţie rudelor apropiate, dar mai cu seamă celor din familia de origine. În cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba despre un eveniment care te aduce mai aproape de ei, cum ar fi aniversarea unuia dintre părinţi, de exemplu. În fine, ori că îi suni sau să vedeţi, îi vei bucura.

HOROSCOP 7 MARTIE GEMENI

Cu Luna în casa rudelor apropiate din horoscopul tău general, ar fi indicat ca sâmbăta aceasta să te surprindă alături de fraţi, surori, veri, verişoare sau prietenii din copilările. În cazul în care nu aţi menţinut un contact stabil peste ani, poate nu ar fi rău să iei tu iniţiativa de a restabili comunicarea. Iar dacă aţi rămas apropiaţi, invită-i să vă vedeţi undva în oraş sau să treacă pe la tine cândva mai târziu.

HOROSCOP 7 MARTIE RAC

Prezenţa Lunii în casa banilor din astrograma ta solară indică faptul că te-ai putea intersecta astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unei părţi din economiile pe care le-ai realizat până acum. Pe de altă parte, există şi posibilitatea să cheltui mai mult decât de obicei. Este greu de spus în care dintre categorii te încadrezi, dar poţi schimba taberele prin simplul fapt de a-ţi controla obiceiurile de consum.

HOROSCOP 7 MARTIE LEU

Cu Luna tocmai în semnul naşterii tale, nu duci lipsă astăzi de un tonus mental şi fizic pe măsură. Ai o personalitate efervescentă vizibilă cu ochiul liber, care atrage atenţia atât în plan social, cât şi pe scena de dating. Aşa se face că ajungi astăzi în contexte în care cunoşti multă lume nouă şi în care se arată multe ocazii de flirt. Profită doar de acele oportunităţi sociale şi sentimentale care crezi că merită.

HOROSCOP 7 MARTIE FECIOARĂ

Luna tranzitează astăzi casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă astăzi, cel puţin la nivel emoţional. Te contaminezi uşor azi cu energiile celor din jur, îndeosebi cele negative, motiv numai bun să fii mai selectiv(ă) cu anturajele pe care le frecventezi astăzi. Nu îţi doreşti să dai peste persoane care îţi vampirizează şi ultima fărâmă de energie pozitivă de care dispui zilele acestea.

HOROSCOP 7 MARTIE BALANŢĂ

Luna ocupa azi casa prietenilor din astrograma ta solară, semn că ar fi păcat să nu-ţi faci planuri cu gaşca. Indiferent dacă nu v-aţi mai văzut de multă vreme din pricina unor chestiuni ce ţin de vieţile voastre personale sau aţi apucat să vă întâlniţi şi peste săptămână, cert este că nu v-ar prinde rău deloc să faceţi ceva împreună. Fie că mergeţi la club sau doar la un film, vă veţi distra pe cinste.

HOROSCOP 7 MARTIE SCORPION

Luna se plimbă astăzi prin casa din horoscopul tău general asociată cu cariera sau statusul social, ceea ce înseamnă că fie îţi petreci sâmbăta la serviciu, din cauza programului sau a unei urgenţe, fie lucrezi de acasă pentru a face mai multe progrese. Sau poate te situezi în tabăra celor care ies la evenimente formale, unde întâlnesc persoane importante din compania sau domeniul în care activează. Ambele situaţii influenţează ascensiunea profesională a nativilor(elor) acestui semn.

HOROSCOP 7 MARTIE SĂGETĂTOR

În astrograma ta solară, Luna se mişcă prin casa călătoriilor, prilej numai bună să evadezi astăzi din jungla urbană, cu direcţia unei destinaţii cât mai îndepărtate de casă. Fie că pleci la munte pentru a te mai bucura o tură de zăpadă ori vizitezi un sat cu peisaje pitoreşti din apropiere, cert este că-ţi va prinde bine să schimbi aerul şi să mai vezi şi altceva. Astfel de escapade îţi eliberează mintea de energiile negative.

HOROSCOP 7 MARTIE CAPRICORN

În cazul tău, Luna se deplasează azi prin casa banilor şi bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Astăzi s-ar putea să ai parte de unele discuţii cu ei pe această temă, dar astrele nu garantează că veţi ajunge uşor la o concluzie care mulţumeşte pe toată lumea. Vestea bună este însă că atingeţi un consens la un moment dat, cu toate că nu este cel mai fericit.

HOROSCOP 7 MARTIE VĂRSĂTOR

Cu Luna în casa cuplului din horoscopul tău general, este vital să petreci astăzi timp de calitate cu partenerul de viaţă. Sectorul aferent din astrograma ta solară îi corespunde semnului Leului, semn că planurile de cuplu de azi trebuie să fie musai spectaculoase şi diferite de modul în care vă organizaţi de regulă weekend-ul. Îndrăzneşte să faci ceva ieşit din comun şi să îl surprinzi pe cel drag cu creativitatea şi inventivitatea de care dispui.

HOROSCOP 7 MARTIE PEŞTI

În ceea ce priveşte anumiţi(te) nativi(e) ai(le) semnului, sâmbăta aceasta vine la pachet cu unele posibile deranjamente ale aparatului cardiovascular. Aşadar, dacă te ştii cu probleme de inimă, evită efortul azi, când Luna se află în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general. Iar dacă îţi place să faci mişcare, nu lăsa orgoliul să te priveze de la a-ţi lua măsurile de siguranţă necesare să te bucuri în voie şi fără riscuri de hobby-urile tale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici