Horoscop, 8 Aprilie 2019. Astăzi racii sunt SOCIABILI, iar balanţele primesc o moştenire. Atenţie pentru Vărsători!

Horoscop, 8 Aprilie 2019. Astăzi se manifestă plenar aspectele armonioase de trigon între Luna din Taur şi Pluto, respectiv Saturn din Capricorn. Este de aşteptat ca zodiile de Pământ, adică Taurii, Fecioarele şi Capricornii, să fie extrem de productive pe fondul lor.

3975 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 8 Aprilie 2019. Astăzi racii sunt SOCIABILI, iar balanţele primesc o moştenire. Atenţie pentru Vărsători!

Horoscop, 8 Aprilie 2019.

Horoscop Berbec

Prima zi a acestei săptămâni vine la pachet cu cu un randament crescut şi cu oportunităţi de afirmare pe plan profesional. Trebuie totuşi să ţii cont de faptul că vei fi solicitat(ă) mai mult decât de obicei la nivel energetic, se aşteaptă multe de la tine, iar rezultatele tale ar trebui să se ridice la standarde cât se poate de înalte. Făcând faţă acestor provocări, nu numai că pregăteşti terenul pentru o promovare, dar s-ar putea să te alegi cu o primă sau chiar cu un bonus pe măsură. Caută aşadar să dai tot ce-i mai bun şi să impresionezi.

Horoscop Taur

Cu Luna în semnul naşterii tale, s-ar părea că începi săptămâna cu un tonus bun, atât pe plan fizic, cât şi mental. De asemenea, ştii cu claritate unde ar mai încăpea să înveţi câte ceva pentru a te dezvolta pe plan personal şi profesional. Caută aşadar să te înscrii la un atelier de profil ori la un curs de perfecţionare continuă sau informează-te cu privire la posibilitatea de a participa la un schimb de experienţă în străinătate. Dacă eşti plecat(ă) într-o delegaţie sau ţi-ai programat activităţi care implică să iei contactul cu instituţiile statului, află că ai sorţi de izbândă.

Horoscop Gemeni

S-ar părea că prima zi a acestei săptămâni coincide cu un finalul unei perioade de refacere. Pare că mai ai de procesat nişte sentimente ori nişte deznodăminte ale unor evenimente de zilele trecute, fapt pentru care ar fi indicat să nu pui presiuni prea mari pe tine astăzi. Ia pauzele de care ai nevoie şi nu-ţi impune target-uri pe care le-ai putea atinge doar în zilele în care eşti în formă maximă. Rezolvă urgenţele de pe agenda zilei şi apoi concentrează-te pe tine. Este imperios necesar să te repui pe picioare şi să-ţi reechilibrezi vibraţia interioară pentru zilele care vin.

Horoscop Rac

S-ar părea că ziua de azi te găseşte sociabil(ă), dar în acelaşi timp practic(ă), motiv pentru care s-ar putea să dezbaţi, cu membrii unui proiect de grup în care activezi sau pe care încerci să-l pui pe picioare, unele strategii de implementat în viitorul apropiat. Eşti orientat(ă) către rezultate, urmăreşti să creionezi planuri clare şi îţi doreşti ca toţi cei implicaţi să tragă la fel de tare în direcţia binelui vostru comun. Nu există nimic care să sugereze că acest lucru nu ar fi posibil, dar este important să fii prevăzător(oare). Caută doar să nu ai o atitudine de spartan.

Horoscop Leu

Încă din prima zi a săptămânii, dispui de un potenţial de productivitate destul de ridicat, motiv pentru care ar fi păcat să nu te scapi de cele mai solicitante activităţi de pe agenda profesională chiar de luni. În felul acesta, te poţi concentra în zilele care urmează pe sarcinile care presupun să fii creativ(ă) şi să le dai o notă de originalitate. Dacă îţi joci cărţile bine, nu va dura mult până când superiorii vor remarca abilităţile tale. Nu este nevoie să atragi atenţia ta. Rezultatele tale vorbesc despre tine mai mult decât ar face-o orice ai putea tu spune.

Horoscop Fecioară

Te trezeşti destul de bine dispus(ă) astăzi, dar rămâne de văzut dacă reuşeşti să aduci cu tine veselia la serviciu. S-ar putea să simţi nevoia unor ore suplimentare de weekend, dacă nu chiar a unei zile întregi. Dacă nu-ţi prea vine să te ocupi de câte ai de rezolvat la serviciu, rezumă-te la priorităţile zilei de luni de pe agenda profesională şi gândeşte-te cum îţi vei petrece restul zilei. O evadare din cotidian alături de persoana iubită şi/ sau de copii te ajută să-ţi cultivi atitudinea pozitivă şi pentru restul săptămânii. Încearcă apoi să o menţii pe cât este posibil.

Horoscop Balanţă

Sunt favorizate astăzi investiţiile comune cu partenerul de viaţă în amenajarea sau redecorarea locuinţei. De asemenea, dacă eşti implicat(ă) într-un parteneriat, s-ar putea ca ziua de azi să vă surprindă în plină căutare a unui spaţiu în care să vă desfăşuraţi activitatea. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de unele chestiuni legate de o succesiune care se finalizează fără prea mari bătăi de cap. În cazul în care o rudă are nevoie de bani, nu ezita să-i oferi un împrumut. Nu există niciun indiciu de ordin astral care să arate că ar putea întârzia cu înapoierea banilor.

Horoscop Scorpion

Se anunţă astăzi o zi extrem de favorabilă întâlnirilor de afaceri, şedinţelor, pitch-urilor, discuţiilor în vederea stabilirii unor parteneriate sau negocierilor. De asemenea, orice contract semnat sub auspiciile contextului astral de astăzi va fi unul avantajos pentru tine. Dacă zona ta de activitate nu implică un contact direct cu oamenii, foloseşte-te de bagajul de energie cosmică de azi pentru a diseca anumite subiecte de interes pentru tine şi persoana iubită. S-ar putea să ajungeţi mai repede decât de obicei la o concluzie satisfăcătoare pentru ambele părţi. Trebuie doar să comunicaţi deschis şi să vorbiţi la obiect, cu cărţile pe masă.

Horoscop Săgetător

Prima zi a acestei săptămâni se întrevede a fi una extrem de favorabilă pentru aceia care se concentrează pe rotunjirea veniturilor şi valorificarea unor economii pe care le-ai realizat până acum. S-ar putea ca, în cel mai bun caz, să fie vorba de o primă sau un bonus, dar dacă nu, îţi vor cădea foarte bine şi unele ciubucuri de pe urma unor comisioane. Aşadar, nu te aştepta la sume prea mari, dar vei vedea cât de mult vor conta şi acestea dacă apar cheltuieli neprevăzute în zilele următoare. Caută să nu te dai în lături de la activităţi suplimentare.

Horoscop Capricorn

Prima zi a acestei săptămâni se remarcă prin atitudinea ta energică şi veselă cu care începi ziua. Cu siguranţă nu perspectiva unei zile de luni la serviciu te-a indus într-o asemenea stare de spirit, ci anumite aspecte care ţin de viaţa sentimentală, relaţia cu copiii sau perspectiva de a-ţi mări familia. Iar cum şarmul şi carisma ta sunt potenţate de astre, ar fi şi păcat ca, după programul de la muncă, să nu planifici ceva special alături de partener sau cei mici. Dacă nu eşti implicat(ă) într-o relaţie, poate n-ar fi rău să inviţi pe cineva special în oraş azi.

Horoscop Vărsător

S-ar putea ca prima zi a acestei săptămâni să te surprindă într-o dispoziţie destul de melancolică. Poate nu este vorba de o tristeţe veritabilă, ci de o stare contemplativă, înclinată mai degrabă către visare şi nostalgie decât spre viitor, aşa cum se întâmplă în mod normal. Găseşti aşadar lucruri în jurul tău care îţi amintesc de cei dragi sau ai senzaţii clare de deja-vu care te pun pe gânduri. Şi nici nu este o idee rea să te laşi pradă introspecţiei, dacă simţi nevoia. Există lucruri la care merită să meditezi, mai ales dacă n-ai prea fost în apele tale.

Horoscop Peşti

Se anunţă astăzi o zi bună pentru a te întâlni cu potenţiali sponsori, persoane interesante să se implice într-un proiect pe care îl derulezi sau intenţionezi să-l pui pe picioare ori pentru a face primele demersuri în direcţia participării la un program de voluntariat. Ori poate îţi surescită interesul o iniţiativă comunitară sau te gândeşti serios să înfiinţezi un ONG. Oricare din aceste activităţi se vor finaliza în beneficiul idealului tău, deci caută să fii activ(ă) pe plan social. S-ar putea să te surprindă plăcut calitatea oamenilor cu care intri în contact şi care se arată receptivi la ideile tale.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici