HOROSCOP 8 decembrie 2019: Cele trei zodii care au parte de mult noroc şi armonie în ultima zi din această săptămână

Ultima zi din săptămână nu debutează prea fericit întrucât aduce în prim plan aspectul tensionat de careu dintre Soarele din Săgetător şi Neptun din Peşti, configuraţie care poate să interfereze cu planurile zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti). Mai norocoase sunt semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), care se bucură de influenţa armonioasă a aspectelor de conjuncţie dintre Lună şi Uranus retrograd, respectiv trigon cu Jupiter din Capricorn. Toate par să le meargă conform planului.

10114 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 decembrie 2019: Cele trei zodii care au parte de mult noroc şi armonie în ultima zi din această săptămână

HOROSCOP 8 decembrie 2019

Berbec

Starea ta de spirit pare să nu îşi fi revenit cu prea mult succes ieri, ceea ce înseamnă că şi astăzi ai putea fi destul de întors(oasă) pe dos. Vestea bună este aceea că s-ar putea să te alegi cu profituri, cel mai probabil de pe urma unor activităţi extraprofesionale. Nu ar fi rău totuşi să îţi găseşti timp şi pentru odihnă, mai ales dacă nu reuşeşti nicicum să ieşi din dispoziţia nepotrivită pentru weekend.

Taur

Pe tine, duminica aceasta te surprinde într-o stare de spirit foarte bună. Pare că ţi-au prins tare bine activităţile întreprinse ieri sau timpul liber de care ai avut parte pentru a-l dedica odihnei. Este drept că nu toate merg chiar aşa cum ai plănuit - s-ar putea anula unele planuri cu prietenii sau anumite proiecte nu merg cum ţi-ai imaginat -, dar cu toate acestea, reuşeşti să te bucuri de toate celelalte lucruri bune ce ţi se-ntâmplă.

Gemeni

Poate că nu eşti cea mai veselă persoana din lume astăzi, dar încerci să te bucuri de timpul liber cum se cuvine. Per ansamblu, îţi şi iese, mai puţin pe plan sentimental, acolo unde apar probleme în interacţiunea cu persoana iubită. Orgoliile se interpun între voi şi soluţionarea problemelor cu care vă confruntaţi, motiv pentru care ar fi indicat să lucraţi la acest aspect într-o manieră care nu face să apară şi mai multă tensiune.

Rac

Dacă nu te simţi în apele tale, poate nu ar fi rău să îţi modifici puţin planurile de weekend. Dacă implicau activităţi cu partenerul, staţi acasă şi discutaţi pe îndelete despre ideile voastre cu privire la planurile de viitor pe care v-aţi dori să le puneţi în aplicare împreună. În cazul în care trebuia să te vezi cu prietenii, invită-i pe la tine. Cu siguranţă nu se vor supăra că propui alternative la planurile iniţiale.

Leu

În cazul în care se întâmplă să lucrezi la finele acestei săptămâni, nivelul de productivitate pe care îl afişezi s-ar putea să fie mai ridicat decât te-ai aşteptat. Apar însă probleme pe plan sentimental, pricinuite de motive care nu îţi sunt încă foarte clare. Dacă observi o atitudine pasiv-agresiv(ă) din partea partenerului, încearcă să afli despre ce e vorba. S-ar putea ca la mijloc să nu fie altceva decât o neînţelegere care a căpătat proporţii.

Fecioară

Centrul de interes al acestei zile ar trebui să îl constituie viaţa de cuplu. În prima parte a zilei, s-ar putea să se nască unele discuţii în contradictoriu cu partenerul pe tema unor chestiuni casnice sau domestice care nu merg aşa cum ţi-ai dori. Lucrurile evoluează totuşi înspre mai bine şi poate chiar apucaţi să faceţi o ieşire undeva în natură sau puţin mai departe de localitatea de reşedinţă. Vă prinde bine să schimbaţi peisajul.

Balanţă

Per ansamblu, te bucuri de un final de săptămână liniştit, dacă nu chiar reuşit. Nu îţi recomandăm totuşi să te ocupi astăzi de sarcini de serviciu pe care le-ai adus acasă cu tine de la birou. Fie că vorbim de aceste angajamente profesionale sau de activităţi pe care le derulezi în afara serviciului, merită de ştiut faptul că nivelul tău de randament s-ar putea să fie mai scăzut decât te-ai aşteptat. Lasă-le pe luni totuşi.

Scorpion

Duminica aceasta se arată a fi o zi perfectă pentru a ieşi în oraş cu prietenii sau a te întâlni informal cu potenţiali colaboratori sau finanţatori. Discuţiile cu aceştia ţi-ar putea deschide orizonturi pe care nici nu le-ai luat în calcul. Dar în cazul în care ştii că bugetul tău este limitat, este foarte important să nu exagerezi cu cheltuielile. Din dorinţa de a ţine pasul sau de a impresiona, ai putea fi foarte tentat(ă).

Săgetător

Aceasta poate fi o zi cu premise favorabile în cazul acelor nativi(e) care fac ore suplimentare ori care au ocupaţii extraprofesionale aducătoare de profituri. Poate că nu se vor bucura de rodul muncii lor tocmai astăzi, dar cert este că nu va dura mult până când bugetul lor se va suplimenta consistent. Cu toate acestea, apar însă rost de conflict în plan familiar. Poate că priorităţile tale nu coincid cu cele ale rudelor tale apropiate.

Capricorn

În principiu, te bucuri de o ultimă zi din săptămână foarte bună. Nivelul tău de energie este destul de ridicat, eşti vesel(ă) şi dispus(ă) să negociezi planuri de petrecere a timpului liber cu cei dragi. S-ar putea totuşi ca o anume grimasă ori vorbă să te afecteze destul de mult. Încearcă totuşi să vezi dacă nu cumva ai înţeles greşit ce ţi s-a spus sau s-a întâmplat să interpretezi eronat un gest făcut fără intenţie.

Vărsător

Cu toate că nu eşti tocmai sufletul petrecerii în această duminică, încerci să profiţi cum poţi mai bine de timpul liber de care mai dispui în această săptămână. Faptul că te sustragi unor planuri cu prietenii ar putea să îi supere, mai ales dacă au făcut nişte cheltuieli pentru tine. Promite-le faptul că te vei revanşa cu proxima ocazie şi fă ceva special alături de familie. Te vor ajuta să te pui pe picioare numaidecât.

Peşti

Se anunţă o zi perfectă pentru a ieşi la o cafea cu prietenii, mai ales dacă te resimţi încă după stresul îndurat la serviciu şi nu ai reuşit să îţi revii după ultimele discuţii avute cu şefii sau cu o figură cu autoritate din familie. Este evident faptul că ai nevoie să îţi verşi nervii, iar în astfel de momente, ei sunt persoanele cu care ţi-ar prinde cel mai bine să vorbeşti. Poate ajuta mult.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici