HOROSCOP 9 APRILIE 2020: O zi cu multe provocări pentru zodiile Fixe

HOROSCOP 9 APRILIE. Ziua începe şi se termină cu un aspect tensionat de careu între Luna proaspăt intrată în Scorpion şi Saturn, respectiv Marte din Vărsător.

3305 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 APRILIE 2020: O zi cu multe provocări pentru zodiile Fixe

HOROSCOP 9 APRILIE 2020

Dup-amiază, ea aderă şi la o opoziţie cu Uranus din Taur, ceea ce semnalează o zi cu multe provocări pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător).

HOROSCOP 9 APRILIE BERBEC

Începutul şi finalul acestei zile stau sub influenţa unei preocupări mai mari decât de obicei pentru viitorul unor relaţii profesionale sau al cuplului pe care îl formezi cu cel drag, al unor planuri de viitor sau proiecte avute cu alte persoane. Este posibil ca aceste gânduri să ia o tentă negativă astăzi, mai ales dacă te trezeşti în situaţia în care te confrunţi cu pierderi financiare ori cu o reducere a profiturilor realizate împreună. În loc să te descumpănească, asemenea situaţii ar trebui să te provoace să faci din nou productive şi puternice aceste relaţii şi iniţiative importante pentru tine.

HOROSCOP 9 APRILIE TAUR

Prima parte şi a doua jumătate ale acestei zile ar putea fi marcate de unele temeri cu privire la mediul profesional. Ele ar putea fi produsul unor tensiuni cu superiorii, al unor incertitudini referitoare la viitorul tău în carieră sau al faptului că nu îţi poţi gestiona tocmai eficient relaţia cu clienţii şi colaboratorii. Nu este exclus ca, pe fondul acestor griji, să se creeze o atmosferă încărcată şi între tine şi persoana iubită, ceea ce conduce la încordare suplimentară. Este clar că dacă ai pune unele întrebări şi ai aborda direct anumite situaţii, s-ar clarifica multe lucruri aproape instant.

HOROSCOP 9 APRILIE GEMENI

Starea ta de bine la nivel fizic şi emoţional este destul de fragilă astăzi. Depui eforturi mari pentru a rămâne în controlul lucrurilor la serviciu, indiferent dacă lucrezi de acasă ori mergi încă la serviciu. Eşti supus(ă) la mult stres pe tot parcursul zilei, planează riscul de erori şi oboseala îşi spune cuvântul prin nivelul relativ redus de randament de care dai dovadă. Pe un fundal ca acesta, ai putea afişa o neglijenţă care te poate costa mult fie pe plan profesional, fie la nivelul sănătăţii. Aşadar, caută să îţi pui o ordine în agendă şi să delegi unele responsabilităţi.

HOROSCOP 9 APRILIE RAC

Petreci în această perioadă mai mult timp cu tine însuţi, bucurându-te de preocupările tale de timp liber, de cei dragi şi de momentul prezent, dar nu se poate să nu te viziteze din când în când temeri şi lipsuri cu privire la viaţa socială, planurile tale pe termen lung şi proiectele de grup în care eşti angrenat(ă) sau pe care le derulezi. În plus, pot ieşi la iveală pricini de discordie de altfel bine măturate de sub covor sau peste care credeaţi că aţi crezut acum multă vreme. Conştientizează că anumite lucruri nu sunt în controlul tău în acest moment.

HOROSCOP 9 APRILIE LEU

Şi tu te numeri printre nativii(ele) care nu reuşesc să se împartă echitabil între viaţa profesională şi cea de familie. Acest lucru se întâmplă şi în cazul celor care lucrează de acasă şi care trebuie să depună eforturi mai mari pentru a se decupla de chestiunile domestice şi casnice pentru a acorda atenţie provocărilor de la muncă. Dacă nu te-ai acomodat la noul ritm de viaţă, capacitatea ta de a activa eficient pe ambele planuri s-ar putea să fie nesatisfăcătoare pentru partener şi viaţa de cuplu. Lasă la o parte regretele şi încearcă să te adaptezi la situaţia din prezent.

HOROSCOP 9 APRILIE FECIOARĂ

Stilul lapidar la care te silesc mijloacele alternative de comunicare pot conduce astăzi la neînţelegeri. Sau poate că felul în care îţi argumentezi punctele de vedere lasă o impresie greşită despre tine, una care nu îţi reflectă fidel şi dincolo de orice contraargument viziunile. În felul acesta, se poate ajunge la erori serioase în exerciţiul funcţiunii. Aşadar, este imperios necesar să ceri explicaţii şi să oferi lămuriri dacă reacţia celorlalţi nu este cea la care te-ai aşteptat. Mai bine previi astfel de situaţii decât să le repari. În cazul în care călătoreşti, ia-ţi măsuri de precauţie suplimentare pe parcursul zilei.

HOROSCOP 9 APRILIE BALANŢĂ

Din punct de vedere financiar, nu pari să stai pe roze. A venit momentul să faci unele plăţi urgente, pe care nu le poţi evita sau amâna. Ori poate că te tentează să faci unele achiziţii care nu reprezintă o necesitate. Nu este exclus să te afli în situaţia de a fi făcut deja unele astfel de cheltuieli, pe care realizezi că ar fi fost mai bine să le amâni pentru o altă perioadă. Dacă te afli în situaţia de a cumpăra unele cadouri, ţine cont că, în vremurile pe care le trăim, utilitatea bate orice raţiune de ordin estetic.

HOROSCOP 9 APRILIE SCORPION

Se manifestă astăzi tensiuni destul de mari între tine şi partener. De altfel, nici nu este de mirare că se ajunge uneori în asemenea situaţii în această perioadă. Stai mai mult cu persoana iubită şi nu poate fi chiar tot timpul o atmosferă caldă şi armonioasă între voi. Iar atunci când apar probleme de ordin locativ, gospodăresc sau în raport cu familia, este de înţeles că spiritele se mai încing şi se nasc discuţii în contradictoriu. Ţine însă cont de faptul că o astfel de atitudine vă este contraproductivă ca familie şi trebuie să depăşiţi rapid stările conflictuale de astăzi.

HOROSCOP 9 APRILIE SĂGETĂTOR

Aceasta este o zi în care trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta mentală, dar mai ales fizică. Nu te ocoleşte stresul din punct de vedere profesional, iar gândul îţi fuge într-o mie de părinţi. În felul acesta, îţi este destul de dificil să ai suficientă grijă de tine, cu toate că este imperios necesar acest lucru în perioada aceasta. Orice s-ar întâmpla însă, aminteşte-ţi că panica este inamicul principal. Nu te baza pe informaţii din surse neoficiale, nu te trata după ureche şi nu îţi compromite bunăstarea pe plan medical doar din raţiuni profesionale. Protejează-te cât poţi.

HOROSCOP 9 APRILIE CAPRICORN

Te afli într-o perioadă în care în sfârşit te poţi bucura de hobby-urile tale şi de relaţia cu cei dragi, dar pe de altă parte, planurile tale de viitor şi proiectele în care eşti implicat(ă) sau pe care le desfăşori suferă, în ciuda eforturilor susţinute pe care le faci pe aceste planuri pentru a nu pierde controlul. În cazul în care trebuie să faci unele compromisuri sau infuzii urgente de capital, lasă această decizie pe o altă zi. Ai nevoie de timp de gândire şi oricum lucrurile au apucat-o pe o traiectorie care poate fi schimbată doar prin măsuri serioase.

HOROSCOP 9 APRILIE VĂRSĂTOR

Şi tu ai mai mult timp de petrecut cu familia şi de dedica proiectelor casnice rămase atâta timp pe lista de aşteptare a agendei tale zilnice, dar în acelaşi timp, nu poţi evita să nu te gândeşti cum vor evolua lucrurile în plan profesional. Ai fost nevoit(ă) să faci schimbări mari de tehnici şi abordări pe acest plan, dar progresele se lasă aşteptate. Acest lucru nu ar trebui să te descurajeze, ci să te impulsioneze să tragi şi mai tare. E drept că resimţi mai acut încărcătura aşteptărilor şi responsabilităţilor care planează pe umerii tăi, dar eşti pe drumul bun.

HOROSCOP 9 APRILIE PEŞTI

Ziua de astăzi te surprinde în pline trăiri contradictorii. Raţiunea şi principiile îţi spun una, dar faptele ies pe dos. Această contradicţie te urmăreşte pe tot parcursul zilei, deci nu te mira dacă ţi se semnalează şi de alţii faptul că se întâmplă ceva cu tine. Încearcă să dai dovadă de mai multă coerenţă, mai ales dacă sunt în joc relaţii, proiecte şi iniţiative la care intenţionezi să te întorci după această perioadă cam incertă. Dă dovadă de empatie, întrucât toţi cei din jur se confruntă la rândul lor cu îngrijorări şi temeri, cere şi oferă explicaţii dacă este cazul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici