Hoţi, câini maidanezi şi găuri în asfalt. Turiştii sunt avertizaţi asupra pericolelor din România

Hoţi de buzunare, câini maidanezi care pot deveni agresivi, căruţe la drumul mare şi cratere în asfalt. Pe scurt, aceasta este România în ochii străinilor. De la infrastructura deplorabilă la spitalele insalubre, toate se regăsesc pe paginile de web ale ministerelor de Externe europene.

26 afișări
Imaginea articolului Hoţi, câini maidanezi şi găuri în asfalt. Turiştii sunt avertizaţi asupra pericolelor din România

Hoţi, câini maidanezi şi găuri în asfalt. Turiştii sunt avertizaţi asupra pericolelor din România (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Belgienii sunt atenţionaţi de Ministerul de Externe de la Bruxelles asupra hoţilor de buzunare care operează în zona gărilor şi în locurile publice. Turiştii sunt sfătuiţi să nu aibă asupra lor documentele de identitate în original, ci doar copiile acestora şi să fie prudenţi atunci când plătesc cu cardul la restaurant.

Citeşte mai multe despre ghidul Ministerului de Externe de la Bruxelles pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici