Hoţi deghizaţi în poliţişti. Autorii unui furt dintr-o locuinţă din Sectorul 2, prinşi după două luni

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Capitală, după ce au tâlhărit proprietarul unui apartament din sectorul 2, dându-se drept poliţişti. Unul ar fi pătruns în locuinţă pe uşă, iar altul cu ajutorul unei frânghii de pe acoperişul blocului. Cei doi au furat bunuri de 13.000 de lei.

953 afișări
Imaginea articolului Hoţi deghizaţi în poliţişti. Autorii unui furt dintr-o locuinţă din Sectorul 2, prinşi după două luni

Hoţi deghizaţi în poliţişti. Autorii unui furt dintr-o locuinţă din Sectorul 2, prinşi după două luni

În acest caz, poliţiştii din Capitală au făcut, vineri, patru percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţul Ilfov şi au dus la audieri doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările în acest dosar au început după ce în 29 iunie o persoană ar fi pătruns fără drept într-un apartament din sectorul 2 profitând de faptul că uşa era neasigurată.O altă persoană ar fi pătruns concomitent în locuinţă coborând în rapel pe o frânghie fixată pe acoperişul blocului.

Cei doi ar fi imobilizat un bărbat care locuia în respectivul apartament după ce ar fi pretins că sunt poliţişti. Aceştia au sustras ulterior bunuri şi bani cauzând un prejudiciu estimat la suma de 13.000 de lei.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi a fost sesizat Parchetul în vederea propunerii de luare a măsurii arestului preventiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici