Hoţi pe Aeroportul Otopeni: Patru bărbaţi au furat din bagajele unor călători

Patru bărbaţi din Ilfov sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce au sustras bunuri de 23.000 de lei din bagajele mai multor călători, la Aeroportul Otopeni, şi au fost prinşi de poliţişti, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

1496 afișări
Imaginea articolului Hoţi pe Aeroportul Otopeni: Patru bărbaţi au furat din bagajele unor călători

Hoţi pe Aeroportul Otopeni: Patru bărbaţi au furat din bagajele unor călători (Imagine: Sebastian Sascau/Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Aeriene "Henri Coandă" i-au surprins în flagrant pe D. Romică, de 33 ani, N. Mihai, de 40 ani, N. Mihăiţă, de 26 ani şi N. Nelu, de 42 ani, care sustrăseseră mai multe bunuri din cinci bagaje, precizează sursa citată.

Astfel, poliţiştii au găsit 19 pachete cu ţigări, un ceas de mână bărbătesc de lux, un lănţişor cu pandantiv din metal de culoare albă, o curea din piele şi un GPS, în valoare de 23.000 lei.

Toate bunurile au fost recuperate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici