Hugh Grant se unge pe faţă cu gem, în interes caritabil

  • Hugh Grant se unge pe faţă cu marmeladă în interes caritabil.
  • Actorul a luat parte la o campanie în beneficiul unui băieţel bolnav de cancer.
  • Starul britanic este celebru pentru roluri în comedii romantice de succes.
452 afișări
Imaginea articolului Hugh Grant se unge pe faţă cu gem, în interes caritabil

Sursa foto: profimedia

Ştii deja că Hugh Grant este un artist plurivalent. Actor, activist şi, mai nou, consumator de marmeladă. Hugh Grant şi-a reluat rolul Phoenix Buchanan din filmul "Paddington 2" pentru a participa la o campanie caritabilă. Starul din "Notting Hill" a luat parte la o provocare lansată de organizaţia Solving Kids Cancer, în numele lui Henry, un băieţel bolnav de cancer, care este un mare fan al filmului "Paddington". În cadrul acestei campanii, utilizatorii de social media au fost rugaţi să publice fotografii cu ei mâncând sandvişuri cu gem până pe 23 mai, când Henry a împlinit cinci ani.

"Dacă aniversarea ta este una specială, de ce să nu o sărbătorim cu stil, cu gemul de portocale al lui Buchanan? Mai mult gust, mai multă bunătate, mai multă, aş îndrăzni să spun, clasă", spune actorul, după care îşi întinde gemul pe faţă.

Rămânând în pielea aceluiaşi personaj, Grant întreabă apoi: "Cum a fost dragă? A fost bine? Mai facem o dată? Un pic mai murdar?".

Aceasta este a doua oară când Grant reia rolul pentru Henry. În aprilie, el a mai publicat un clip, după ce băieţelul i-a trimis o înregistrare cu el făcând mişcările de dans ale lui Phoenix Buchanan de la finalul filmului lansat în 2017. 

Hugh Grant, în vârstă de 59 de ani, este cunoscut mai degrabă pentru numeroasele sale roluri în comedii romantice de succes, ca "Patru nunţi şi o înmormântare", "Pur şi simplu dragoste" şi "Bridget Jones". 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici