Hunedoara: Acoperişurile mai multor blocuri, smulse de vânt

Acoperişurile mai multor imobile din oraşele Hunedoara, Deva şi Lupeni au fost smulse de vântul puternic, în noaptea de duminică spre luni, avariind douăzeci şi două de autoturisme, în urma incidentelor neînregistrându-se victime.

18 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Acoperişurile mai multor blocuri, smulse de vânt

Hunedoara: Acoperişurile mai multor blocuri, smulse de vânt

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iancu de Hunedoara, locotenentul Anemona Doda, cele mai mari pagube s-au produs la Deva, unde acoperişul blocului B de pe strada Mihai Eminescu a fost smuls de vântul puternic şi a căzut peste opt maşini aflate în parcare.

Şi la Hunedoara s-au produs pagube după ce acoperişul blocului C22 de pe strada Câmpului a căzut peste patru autoturisme. Tot la Hunedoara, vântul a afectat o parte din acoperişul unei grădiniţe.

În localitatea Lupeni, vijelia a smuls două acoperişuri de la Blocul 1 de pe strada Zorilor şi Blocul 9 de pe strada Trandafirilor. Acoperişurile au căzut peste zece autoturisme, avariindu-le.

Echipele ISU au intervenit şi au înlăturat bucăţile de acoperiş de pe autoturisme. De asemenea, au fost înlăturate şi bucăţile de acoperiş de pe imobile, care ar fi putut să cadă şi să producă pagube, a mai spus locotenentul Doda.

Potrivit acesteia, pagubele produse de vijelie nu au fost încă estimate.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici