Hunedoara: Borsetă cu 1.800 de lei şi acte găsită pe terasa unui bar, restituită proprietarului

O borsetă cu 1.800 de lei şi acte de identitate, uitată de un bărbat din Cluj pe o masă de la terasa unui bar din comuna hunedoreană Baia de Criş, a fost găsită de doi bărbaţi din localitate, care au predat-o Poliţiei, fiind restituită proprietarului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

77 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Borsetă cu 1.800 de lei şi acte găsită pe terasa unui bar, restituită proprietarului

Hunedoara: Borsetă cu 1.800 de lei şi acte găsită pe terasa unui bar, restituită proprietarului (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Baia de Criş s-au prezentat, duminică, doi bărbaţi din municipiul Brad, în vârstă de 43, respectiv 55 de ani, care au spus că au găsit pe terasa unui local din comuna Baia de Criş o borsetă care conţinea 1.800 de lei şi mai multe documente de identitate.

"Pe baza documentelor de identitate, poliţiştii au identificat proprietarul borsetei, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din judeţul Cluj, aflat în tranzit în judeţul Hunedoara, care a uitat borseta la o masă de pe terasa localului", a declarat subcomisarul Bogdan Niţu.

Poliţiştii i-au felicitat pe cei doi bărbaţi din Brad pentru spiritul civic şi au restituit borseta proprietarului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici