Hunedoara: O fetiţă de şapte ani a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc

O fetiţă în vârstă de şapte ani din Lupeni a murit, vineri, după ce a căzut de la balconul apartamentului său, situat la etajul al treilea al unui bloc din oraş.

185 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: O fetiţă de şapte ani a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc

Hunedoara: O fetiţă de şapte ani a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

Comandantul Poliţiei Municipale Lupeni, Dănuţ Mocanu a declarat corespondentului MEDIAFAX că la momentul incidentului fetiţa era acasă cu mama şi cu bunica ei.

La rândul său, directorul spitalului din localitate, Doru Neamţu, a precizat că fetiţa a ajuns fără semne vitale în Compartimentul Urgenţă al spitalului şi, conform protocolului, va mai rămâne trei ore în spital, iar apoi va fi dusă la morgă.

Vecinii de bloc ai fetiţei au declarat că aceasta era bine îngrijită şi era elevă la o clasă specială din Lupeni.

Poliţiştii criminalişti fac cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care a căzut fetiţa de la etajul al treilea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici