Hunedoara: Pompieri intervin pentru a scoate apa din gospodăriile inundate

Peste 30 de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Iancu de Hunedoara" intervin, sâmbătă, cu mai multe motopompe, pentru a scoate apa din cel puţin 40 de gospodării din localitatea Crişcior, care au fost inundate în urmă cu două zile.

63 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Pompieri intervin pentru a scoate apa din gospodăriile inundate

Hunedoara: Pompieri intervin pentru a scoate apa din gospodăriile inundate

"Apele au început să se retragă şi intervenim cu mai multe motopompe pentru a scoate apa din beciuri şi fântâni. S-a intervenit şi ieri (vineri - n.r.), dar apa nu se retrăsese şi nu am făcut decât să ajutăm pentru ca să nu fie inundate şi alte locuinţe. Astăzi (sâmbătă - n.r.), pompierii scot apa din fântâni şi urmează ca cei de la Direcţia de Sănătate Publică să dezinfecteze", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Iancu de Hunedoara", locotenentul Anemona Doda.

La aceste acţiuni participă peste 30 de pompieri, care scot apa din cel puţin 40 de gospodării afectate din Crişcior.

Potrivit sursei citate, o echipă de pompieri intervine şi în comuna Vaţa de Jos, unde apele Crişului Alb au inundat două gospodării, şi în satul Prihodişte, unde au fost inundate trei anexe gospodăreşti.

Peste 50 de locuinţe şi gospodării din Crişcior, judeţul Hunedoara, au fost inundate, joi, după revărsarea râului Crişul Alb, fiind afectate şi peste 170 de hectare de teren agricol şi fâneţe din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici