Hunedoara: Stratul de zăpadă atinge 40 de centimetri în Masivul Parâng

Stratul de zăpadă atinge 40 de centimetri la cota de 1700 de metri în Masivul Parâng, după ce a nins toată noaptea de miercuri spre joi.

4 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Stratul de zăpadă atinge 40 de centimetri în Masivul Parâng

Hunedoara: Stratul de zăpadă atinge 40 de centimetri în Masivul Parâng

Temperaturile înregistrate în aceste zile în Parâng sunt negative, pe parcursul nopţii scăzând până la minus 4 grade.

"A nins toată noaptea şi acum stratul de zăpadă atinge 35-40 de centimetri la 1700 de metri. Termometrele înregistrează acum minus 2 grade, dar noaptea sunt chiar minus 4", a declarat, joi, şeful Salvamont Parâng, Dumitru Bârlida.

Potrivit sursei citate, dacă pârtiile ar fi bătute, stratul de zăpadă ar permite începerea sezonului de schi.

"Probabil că turiştii vor veni la acest sfârşit de săptămână pentrui a se bucura de prima zăpadă", a spus Bârlida.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici