Hunedoara: Un deţinut de la Penitenciarul Bârcea Mare a evadat de la un punct de lucru

Un deţinut de 24 de ani, condamnat la patru ani de închisoare pentru furt calificat, a evadat, joi, de la punctul de lucru din zona Ştei, judeţul Hunedoara, el fiind căutat de jandarmi, poliţişti şi gardieni de la Penitenciarul Bârcea Mare, unde îşi ispăşea pedepasa.

785 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Un deţinut de la Penitenciarul Bârcea Mare a evadat de la un punct de lucru

Închisoare (Imagine: Bogdan Baraghin/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit directorului Penitenciarului Bârcea Mare, Daniel Turmeanu, deţinutul evadat se numeşte Mihai Mărtinaş şi a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru furt calificat.

"Tânărul, care este din Sibiu, comuna Veseud, avea regim semideschis şi a părăsit punctul de lucru la care era repartizat, respectiv zona Ştei, aflat în apropierea oraşului Haţeg. Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că persoana privată de libertate a solicitat să se deplaseze la toaletă, iar după aproximativ cinci minute a fost constatată lipsa lui şi s-a procedat conform reglementărilor în vigoare", a spus Turmeanu.

Pentru prinderea deţinutului, reprezentanţii penitenciarului au cerut ajutorul poliţiştilor şi al jandarmilor, care au blocat căile de acces în zonă şi s-au trimis mai mult echipe de căutare.

Tânărul care a fugit are 1,80 metri înălţime, constituţie atletică, ochi căprui şi păr şaten închis. El are un tatuaj pe antebraţul stâng şi era îmbrăcat într-un tricou roşu, pantaloni de camuflaj şi încălţăminte sport de culoare albă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici