Hunedoara: Un individ înarmat cu o sabie a jefuit o benzinărie - VIDEO

Un individ înarmat cu o sabie a jefuit, vineri dimineaţă, o benzinărie din localitatea hunedoreană Dobra, el ameninţând-o pe vânzătoare şi plecând cu 15.000 de lei, fără ca femeia să fie rănită.

90 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Un individ înarmat cu o sabie a jefuit o benzinărie - VIDEO

Hunedoara: Un individ înarmat cu o sabie a jefuit o benzinărie (Captură video: Stirileprotv.ro)

Conform anchetatorilor, în momentul producerii jafului, în benzinărie se mai afla un angajat al staţiei, care însă era afară şi alimenta o maşină.

Poliţiştii spun că individul avea sabia ascunsă într-o husă de pescuit şi a scos-o doar în momentul în care era singur cu vânzătoarea, ameninţând-o pe aceasta ca să poată lua banii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Magda Popa, individul a fost surprins de camerele de supraveghere cu care era dotată benzinăria.

Autorul jafului este recidivist şi a petrecut peste 15 ani la închisoare

Potrivit reprezentantului Poliţiei Dobra, agentul şef Gheorghe Mihalache, suspectul principal în cazului jafului din benzinărie a fost eliberat în urmă cu câteva luni din Penitenciarul Bârcea Marea din Hunedoara.

"A fost închis de mai multe ori, prima condamnare a avut-o pentru furt, ca minor, când a fost la o şcoală de corecţie, iar de atunci a mai avut cel puţin două condamnări, pentru tâlhărie şi viol", a declarat Mihalache.

Potrivit sursei citate, bărbatul a petrecut peste 15 ani în închisoare.

Mandat de arestare preventivă emis în lipsă

Subcomisarul Magda Popa a declarat că, în cazul jafului de la benzinărie, Judecătoria Deva a emis pe numele lui Cristinel Valerian Strian, de 34 de ani, din Dobra, un mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru tâlhărie, bărbatul fiind căutat de poliţişti.

"Autorul este dat în urmărire naţională, acţionându-se pentru prinderea acestuia, recuperarea prejudiciului şi luarea măsurilor legale", a spus Popa.

Potrivit sursei citate, bărbatul are 1,70-1,75 metri înălţime, are păr şaten, ochi albaştri, iar persoanele care pot da relaţii despre el pot apela numărul unic de urgenţă 112 sau cel mai apropiat post de Poliţie.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici