Hunedoara: Un mort şi doi răniţi într-un accident rutier

O persoană a murit, iar alte două au fost grav rănite, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea, a doborât un indicator rutier şi un copac şi s-a răsturnat în şanţul adânc de peste un metru, accidentul producându-se în judeţul Hunedoara.

104 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Un mort şi doi răniţi într-un accident rutier

Hunedoara: Un mort şi doi răniţi într-un accident rutier (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Cele trei persoane se aflau într-o Dacie Logan care se deplasa cu viteză, iar într-o curbă periculoasă, pe Drumul Naţional 7, între Deva şi Arad, în localitatea Gurasada, maşina a ieşit de pe şosea, a doborât un indicator rutier şi un copac şi s-a răsturnat într-un şanţ adânc de peste un metru, plin cu apă de la zăpada topită.

"Conducătorul autoturismului Dacia Logan, care circula din direcţia Ilia spre Arad, nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi într-o curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul maşinii, care s-a răsturnat în afara şoselei. În urma impactului o persoană a murit, iar alte două, şoferul şi pasagerul din dreapta faţă, au fost rănite", a declarat inspectorul principal Florin Tat, reprezentant al Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara.

Potrivit acestuia, întrucât familia şoferului a declarat iniţial că în maşină se aflau patru persoane, echipele au căutat, timp de aproximativ o oră, cea de-a patra victimă, bănuind că aceasta a fost aruncată din maşină, la distanţă. În cele din urmă, poliţiştii au stabilit că în maşină se aflau doar trei persoane.

Localnicii i-au scos pe supravietuiţori din maşină, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, având traumatisme toracice şi plăgi craniene.

Bărbatul care a murit în accident a fost scos dintre fiarele contorsionate la jumătate de oră de la producerea accidentului, de către echipajul de descarcerare.

Circulaţia pe Drumul Naţional 7 a fost blocată timp de aproape două ore din cauza accidentului. Coloanele de maşini care aşteptau să traverseze zona s-au întins pe kilometri întregi, pe ambele sensuri de mers.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici