Hunedoara: Zeci de salvamontişti şi jandarmi caută în munţi un bătrân

Zeci de jandarmi montani, poliţişti şi salvamontişti caută, începând de joi după-amiază, prin împrejurimile municipiului Petroşani, un bărbat de 73 de ani plecat de acasă în urmă cu două săptămâni să culeagă fructe şi plante de pădure şi care a dispărut fără urmă.

26 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Zeci de salvamontişti şi jandarmi caută în munţi un bătrân

Hunedoara: Zeci de salvamontişti şi jandarmi caută în munţi un bătrân (Imagine: Mediafax Foto)

Echipele de căutare s-au mobilizat imediat după ce au verificat unităţile spitaliceşti şi după ce au vorbit cu vecinii persoanei dispărute. La indicaţiile unei vecine, zeci de jandarmi, poliţişti şi salvamontişti au plecat în zona cunoscută localnicilor drept "Golgota" pentru a-l căuta pe Neculai Naţu.

Potrivit vecinilor, bărbatul, în vârstă de 73 de ani, a plecat de acasă în dimineaţa zilei de 13 iunie. O vecină a acestuia le-a spus poliţiştilor că bărbatul i-a spus că merge să culeagă flori de soc şi bureţi.

Echipele de căutare au parcurs circa zece kilometri în căutarea bărbatului, însă până acum fără niciun rezultat.

Poliţiştii din Petroşani spun că operaţiunea este foarte dificilă, iar dacă într-adevăr bărbatul a dispărut în zona indicată de vecini s-ar putea să fi alunecat şi să fi căzut în vreo râpă unde vegetaţia este foarte înaltă şi deasă.

Echipele de căutare montană din Valea Jiului s-au mai confruntat cu o situaţie similară în urmă cu un an, când au scotocit zona Polatişte de pe Defileul Jiului timp de 16 zile, în căutarea unei femei pe care au găsit-o decedată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici