Ia-ţi o motocicletă sau un iaht de la executări silite! Vezi aici preţurile

Dacă ai deja o maşină şi-ţi permiţi o motocicletă sau pur şi simplu vrei să te strecori mai uşor pe străzile aglomerate, atunci ai putea să-ţi iei o motocicleta de la executări silite, la preţuri mult mai mici decât la prima mână. Iar daca îţi plac plimbările pe mare şi ai cel puţin 20.000 de euro poţi să-ţi cumperi un mic iaht.

181 afișări
Imaginea articolului Ia-ţi o motocicletă sau un iaht de la executări silite! Vezi aici preţurile

Ia-ţi o motocicletă sau un iaht de la executări silite! Vezi aici preţurile (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Dacă poţi renunţa la confortul unei maşini ca să te descurci mai uşor prin aglomeraţia urbană atunci poţi să-ţi cumperi o motocicletă.

Iar dacă nu îţi permiţi una nouă, încearcă o motocicleta Suzuki de la executări silite. Te costă 2.349 de euro, fără TVA şi o poţi cumpăra cu 130.000 de kilometri parcurşi în Bucureşti.

Tot de aici îţi poţi lua un ATV pentru drumeţiile la munte, însă preţul creşte. Un Polaris Ranger este vândut cu peste 6.700 de euro sau cu 4.000 de euro.

Dacă însă te-ai hotărât pentru o motocicletă, ofertele sunt mai numeroase. Pentru un vehicul cu 184 CP şi o capacitate cilindrică de 1.340 de CC, vei da 7.500 de euro.

Citeşte mai multe despre ofertele de le executări silite pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici