Iaşi: Coroană de flori şi mâncare pentru parastas, primite de o profesoară

Poliţiştii ieşeni au început o anchetă pentru a identifica persoanele care au trimis la un liceu din Iaşi o maşină mortuară în care se afla o coroană pe care scria "Regrete eterne. Liceul de Informatică", pentru directorul adjunct al unităţii de învăţământ.

5 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Coroană de flori şi mâncare pentru parastas, primite de o profesoară

Iaşi: Coroană de flori şi mâncare pentru parastas, primite de o profesoară

La sfârşitul săptămânii trecute, profesoara Cristina T. de la Liceul de Informatică din Iaşi a făcut plângere la Poliţie după ce reprezentanţii unei firme de pompe funebre din oraş i-ar fi livrat, la comanda unor persoane rămase necunoscute, o coroană de flori şi câteva cutii cu pizza pentru parastas.

Incidentul s-a petrecut după şedinţa Consiliului profesoral al liceului, în care au fost analizate, printre altele, şi notele la purtare pentru elevii cu probleme. Profesoara s-a speriat iniţial când a fost contactată şi a văzut ce i s-a trimis, dar apoi şi-a dat seama că a fost victima unei glume proaste făcute, probabil, de un elev.

"Am primit o plângere şi a fost declanşată o anchetă pentru identificarea celor care au făcut această glumă proastă. Cert este că nu este vorba despre o faptă de natură penală, dar suntem obligaţi să dăm curs solicitării", a declarat, miercuri, inspector Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi.

Conducerea Liceului de Informatică Iaşi nu a comentat acest incident.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici