Video Iaşi: Fetiţă de şase ani la spital, după ce a fost bătută de tatăl ei

O fetiţă în vârstă de şase ani din Iaşi a ajuns, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi, cu vânătăi pe faţă şi pe corp, după ce a fost lovită cu pumnii de tatăl ei.

3 afișări

Mama fetiţei le-a povestit medicilor că soţul ei a venit beat acasă şi a început să facă scandal şi să o lovească pe copilă cu pumnii.

"Eu eram plecat în oraş şi am primit un telefon că o bate pe fetiţă. Am venit repede şi am scos-o şi după asta l-am imobilizat pe el. Am
sunat repede poliţia şi pe fată a dus-o sora-mea la spital", a declarat unchiul victimei.

Rudele celor doi spun că bărbatul nu ar fi fost de acord ca fetiţa să doarmă în aceeaşi cameră cu fratele mamei şi de aceea i-a aplicat corecţia.

Poliţia şi Protecţia Copilului au început o anchetă în acest caz.

"S-a dispus efectuarea unei anchete sociale în familie pentru a se stabili dacă sunt întrunite condiţiile pentru creşterea celor doi copii. Tatăl riscă decăderea din drepturi şi cercetarea pentru rele tratamente aplicate minorului", a declarat Eliza Chirică, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Asistenţă Socială Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici