Iaşi: Un bărbat în stare critică după ce s-a prăbuşit în casa liftului unui imobil în construcţie

Un bărbat de 36 de ani a ajuns la spital în stare critică, după ce, luni, s-a prăbuşit în casa liftului unui imobil în construcţie, de la o înălţime de aproximativ patru metri. Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Iaşi au deschis anchete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

111 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Un bărbat în stare critică după ce s-a prăbuşit în casa liftului unui imobil în construcţie

Iaşi: Un bărbat în stare critică după ce s-a prăbuşit în casa liftului unui imobil în construcţie

Medicii ieşeni spun că bărbatul este în stare critică, fiind internat.

"Pacientul a fost transportat de urgenţă la spital, fiind policontuzionat prin cădere de la mare înălţime, respectiv de la aproape patru metri. Acesta a suferit mai multe traumatisme. A fost internat şi primeşte tratament de specialitate", a spus prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Reprezentanţii Poliţiei ieşene au declarat că au declanşat o anchetă, împreună cu inspectorii de muncă în acest caz.

"Din primele informaţii reiese faptul că un muncitor care lucra la un imobil în construcţie a căzut în puţul liftului, care nu este încă montat. Poliţiştii au demarat o anchetă împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă, sub suspiciunea unui accident de muncă", a declarat corespondentului MEDIAFAX, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici